Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Sastanak svetskih PR stručnjaka u Pragu

Svetski forum za komunikacije iz Davosa okupiće u Pragu, 4. oktobra, vrhunske stručnjake za komunikacije na Prvom regionalnom sastanku, sa zadatkom da otkriju odgovore na aktuelna pitanja o promenama i izazovima sa kojima se suočava PR u digitalnom svetu brzih promena. Neke od ključnih tema o kojima će se diskutovati biće i: društveni mediji – opasnosti i prednosti, novi poslovni izazovi i bolja saradnja između agencija i njihovih klijenata i institucija.
„Globalna diskusija o glavnim trendovima u komunikacijama koju smo započeli u Davosu neizbežno počinje da okuplja sve više profesionalaca iz celog sveta. To čitav događaj čini jedinstvenim skupom eksperata koji oblikuju svet sutrašnjice javnih komunikacija i odnosa sa javnošću“ – poručila je Janina Dubejkovskaja, ko-predsednica i direktorka za program Davos Foruma i njegovih regionalnih sastanaka.
Među glavnim govornicima će biti vodeći predstavnici industrije poput Pola Holmsa (izvršni direktor i osnivač Holmes Report-a), Andre Meninga (potpredsednik za eksterne komunikacije kompanije Royal Philips Electronics), Džejmsa Gilisa (šef odeljenja za komunikacije u CERN-u), Dr. Leandra Herera (autor bestselera „Viralna promena“), Maksima Behara (Hill i Knowlton Strategies) i mnogih drugih.
Pol Holms je nedavno rekao o Davos forumu: „Nemam predstavu kako, ali u poslednjih par godina organizatori su uspeli da stvore najživlji, najprivlačniji i najuticajniji događaj u našoj profesiji – ovi sastanci su apsolutni fenomen!“
Za četiri godine Forum Davos je okupio vodeće stručnjake za komunikacije iz 42 zemlje, od kojih su većina glavni menadžeri i vodeći ekperti iz više od 85 konsultantskih agencija, 60 preduzeća, 15 velikih međunarodnih organizacija, 12 medija, 10 obrazovnih institucija i 6 vladinih tela.
Možete se prijaviti za učešće na događaju u Pragu na http://wcf-davos-prague.evenium.net.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!