Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Sastanak svetskih PR stručnjaka u Pragu

Svetski forum za komunikacije iz Davosa okupiće u Pragu, 4. oktobra, vrhunske stručnjake za komunikacije na Prvom regionalnom sastanku, sa zadatkom da otkriju odgovore na aktuelna pitanja o promenama i izazovima sa kojima se suočava PR u digitalnom svetu brzih promena. Neke od ključnih tema o kojima će se diskutovati biće i: društveni mediji – opasnosti i prednosti, novi poslovni izazovi i bolja saradnja između agencija i njihovih klijenata i institucija.
„Globalna diskusija o glavnim trendovima u komunikacijama koju smo započeli u Davosu neizbežno počinje da okuplja sve više profesionalaca iz celog sveta. To čitav događaj čini jedinstvenim skupom eksperata koji oblikuju svet sutrašnjice javnih komunikacija i odnosa sa javnošću“ – poručila je Janina Dubejkovskaja, ko-predsednica i direktorka za program Davos Foruma i njegovih regionalnih sastanaka.
Među glavnim govornicima će biti vodeći predstavnici industrije poput Pola Holmsa (izvršni direktor i osnivač Holmes Report-a), Andre Meninga (potpredsednik za eksterne komunikacije kompanije Royal Philips Electronics), Džejmsa Gilisa (šef odeljenja za komunikacije u CERN-u), Dr. Leandra Herera (autor bestselera „Viralna promena“), Maksima Behara (Hill i Knowlton Strategies) i mnogih drugih.
Pol Holms je nedavno rekao o Davos forumu: „Nemam predstavu kako, ali u poslednjih par godina organizatori su uspeli da stvore najživlji, najprivlačniji i najuticajniji događaj u našoj profesiji – ovi sastanci su apsolutni fenomen!“
Za četiri godine Forum Davos je okupio vodeće stručnjake za komunikacije iz 42 zemlje, od kojih su većina glavni menadžeri i vodeći ekperti iz više od 85 konsultantskih agencija, 60 preduzeća, 15 velikih međunarodnih organizacija, 12 medija, 10 obrazovnih institucija i 6 vladinih tela.
Možete se prijaviti za učešće na događaju u Pragu na http://wcf-davos-prague.evenium.net.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!