today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Saradnja Centra za odnose s javnošću Novog Sada i AIESEC-a

Centar za odnose s javnošću Novog Sada i lokalna kancelarija studentske organizacije AIESEC-a potpisali su danas protokol o saradnji. Tom prilikom, predsednica NS COJ-a Marijeta Lazor i predsednik AIESEC lokalne kancelarije u Novom Sadu Vedran Rašić, napomenuli su da postoje velike mogućnosti saradnje na različitim poljima, u cilju unapređenja položaja mladih u društvu.
Protokolom je predviđena saradnja u oblasti edukacija koje će članovima AIESEC-a omogućiti da steknu znanja i veštine iz oblasti odnosa s javnošću, učešće NS COJ-a na projektima koje organizuje ta studentska organizacija, kao i zajedničke promotivne aktivnosti.
Centar za odnose s javnošću Novog Sada je prva lokalna kancelarija Društva Srbije za odnose s javnošću – neprofitne nacionalne sturkovne organizacija profesionalaca koji se bave odnosima s javnošću. Okuplja 30 članova, a od osnivanja, intenzivno radi na osnaživanju članova i promociji značaja struke i oblasti odnosa s javnošću.
AIESEC je najveća međunarodna studentska organizacija na svetu i postoji u preko 110 zemalja. AIESEC, kroz razmenu studenata i projekate ostvaruje pozitivan uticaj na društvo.
Lokalna kancelarija AIESEC-a u Novom Sadu postoji gotovo tri decenije i broji 76 aktivnih članova. U poslednjih godinu dana, AIESEC Novi Sad je doveo preko 25 mladih lidera u našu zemlju kao pomoć na projektima, ali i poslao više od 30 mladih ljudi u inostranstvo na stručna usavršavanja. Kancelarija organizuje projekte kao što su: „Career Days“, „Promeni Sve(s)t“, „Agro Puls“, „IT Week“, „Make It Possible“ i druge.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!