Samohrani roditelji – Kako do posla?

Predavanje Samohrani roditelji – Kako do posla? ima za cilj da pomogne samohranim roditeljima da nuače kako da pripreme CV, ostave dobar prvi utisak i pokažu potencijalnom poslodavcu stečeno znanje, veštine i motivaciju za posao.

Danas su nam posredstvom interneta i drugih platformi dostupna mnogobrojna pravila vezana za pisanje biografije i saveti za pripremu razgovora za posao. Stoga je naročito bitno prepoznati koja od tih pravila i saveta stvarno pomažu, kao i kako pripremu najprimerenije prilagoditi tipu kompanije ili organizacije u kojoj želite da radite. Svaki segment nastupa pred potencijalnim poslodavcem zaslužuje posebnu pažnju i ključno je umeti iskoristiti dobijenu šansu. Uz temeljnu pripremu, možete biti u situaciji da ubedite poslodavca da ste pravi izbor za njega, uprkos objektivnim nedostacima kao što je na primer manjak iskustva. Nasuprot tome, nedovoljno razumevanje procesa zapošljavanja i neuspeh da se predstavite može dovesti do toga da propustite posao iz snova.

Predavanje će biti održano u okviru I&F McCann Ćoška u saradnji sa Američkim kutkom Beograd i uz podršku Udruženja “Roditelj” u Tribinskoj sali Doma omladine Beograda u sredu, 27.jula 2016. godine od 18 do 20 časova.

Predavanja u okviru I&F McCann Ćoška su besplatna i broj mesta je ograničen.

Svi zainteresovani mogu da se prijave putem e-maila: beograd@americancorners.rs


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari