Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Resonate festival u martu u Beogradu

Prvi Resonate festival održaće se 16. i 17. marta u Domu omladine u Beogradu. Festival analogno-digitalnih umetnosti – Resonate, zamišljen je kao nova platforma za umrežavanje, informisanje, razmenu znanja i obrazovanja u kojoj će učestvovati poznati svetski umetnici sa ciljem predstavljanja tehnologija u umetnosti i kulturi.
Tema festivala je spajanje analogne i digitalne umetnosti. Resonate dovodi oko 20 predavača iz Evrope, Azije i Severne Amerike, a biće organizovane i debate, radionice, panel diskusije, performansi. U okviru prvog Resonate festivala biće organizovan i bogat noćni program sa DJ setovima, audio – vizuelnim nastupima uživo, i koncertima. Noćni program Resonate festivala ima za cilj da ukrsti uzbudljive bendove i DJ-eve u pokušaju da se stvori svet u kome se suočavaju analogni i digitalni zvuk, što je i u skladu sa glavnom temom festivala.
Festival analogno-digitalnih umetnosti treba da postavi nove standarde u umetničkoj industriji, kreirajući novu platformu za umrežavanje, informisanje, saznavanje, deljenje i obrazovanje, navode organizatori. Festival će okupiti priznate umetnike iz celog sveta i pružiće mogućnost učesnicima da se oprobaju u savremenim tehnologijama, kao i da učestvuju u debatama i radionicama, u cilju pozicioniranja u svetu umetnosti i kulture. Tokom festivala biće obuhvaćene oblasti koje se protežu od softverskog inženjeringa do teorije vizuelnih umetnosti, a predavanja su namenjen svima koji rade u domenu analogne i digitalne umetnosti.
Najveće interesovanje do sada izazvala je najava učešća Nicholasa Feltona, zvaničnog člana Facebook tima i jedne od ključnih figura u formiranju novog Timeline-a na ovoj društvenoj mreži.
Na sajtu Resonate Festivala do 24. februara možete kupiti ulaznice po ceni od 60 evra. Regularna cena karata nakon 24. februara iznosiće 80 evra. U cenu je uključen i dnevni i noćni program festivala. Više informacija o festivalu i predavačima možete pronaći OVDE.

Izvor: Designed

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!