Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Resonate festival u martu u Beogradu

Prvi Resonate festival održaće se 16. i 17. marta u Domu omladine u Beogradu. Festival analogno-digitalnih umetnosti – Resonate, zamišljen je kao nova platforma za umrežavanje, informisanje, razmenu znanja i obrazovanja u kojoj će učestvovati poznati svetski umetnici sa ciljem predstavljanja tehnologija u umetnosti i kulturi.
Tema festivala je spajanje analogne i digitalne umetnosti. Resonate dovodi oko 20 predavača iz Evrope, Azije i Severne Amerike, a biće organizovane i debate, radionice, panel diskusije, performansi. U okviru prvog Resonate festivala biće organizovan i bogat noćni program sa DJ setovima, audio – vizuelnim nastupima uživo, i koncertima. Noćni program Resonate festivala ima za cilj da ukrsti uzbudljive bendove i DJ-eve u pokušaju da se stvori svet u kome se suočavaju analogni i digitalni zvuk, što je i u skladu sa glavnom temom festivala.
Festival analogno-digitalnih umetnosti treba da postavi nove standarde u umetničkoj industriji, kreirajući novu platformu za umrežavanje, informisanje, saznavanje, deljenje i obrazovanje, navode organizatori. Festival će okupiti priznate umetnike iz celog sveta i pružiće mogućnost učesnicima da se oprobaju u savremenim tehnologijama, kao i da učestvuju u debatama i radionicama, u cilju pozicioniranja u svetu umetnosti i kulture. Tokom festivala biće obuhvaćene oblasti koje se protežu od softverskog inženjeringa do teorije vizuelnih umetnosti, a predavanja su namenjen svima koji rade u domenu analogne i digitalne umetnosti.
Najveće interesovanje do sada izazvala je najava učešća Nicholasa Feltona, zvaničnog člana Facebook tima i jedne od ključnih figura u formiranju novog Timeline-a na ovoj društvenoj mreži.
Na sajtu Resonate Festivala do 24. februara možete kupiti ulaznice po ceni od 60 evra. Regularna cena karata nakon 24. februara iznosiće 80 evra. U cenu je uključen i dnevni i noćni program festivala. Više informacija o festivalu i predavačima možete pronaći OVDE.

Izvor: Designed

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!