Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Represent Communications proglašena za “People First” kompaniju!

Represent Communications svrstana je u top deset kompanija Heartcount aplikacije i nagrađena People First Company žigom kao jedna od deset najuspešnijih kompanija koja koristeći podatke dodatno podstiče kulturu otvorenog razgovora i pravovremenog i otvorenog feedback-a i dodatno ulaže napore kako bi brigu o ljudima podigla na još viši nivo.

„Novi uslovi rada izazvani pandemijom Covid-19 uticali su na bliskost i pripadnost, dobili smo dosta novih zaposlenih, tim se proširio u trenutku kada smo radili od kuće i svi ovi faktori su nas dodatno podstakli da se zainteresujemo za alat koji bi nam pomogao po pitanju motivacije zaposlenih i komunikacije. Nakon ispitivanja zadovoljstva zaposlenih, odlučili smo da uvedemo Heartcount aplikaciju koja nam je pomogla da izrazimo svoja mišljenja i osećanja i da pre svega vratimo osećaj zajednice. Ovo je još jedna potvrda da i u ovim izazovnim vremenima negujemo transparentnost i da su upravo ljudi ti koji čine jednu kompaniju“, kažu u agenciji.

Heartcount je alat koji pomoću podataka pomaže timovima i organizacijama da izgrade bolju kulturu, unaprede atmosferu i „izmere“ sreću na poslu.

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

5,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

1 KOMENTAR

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!