Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Represent Communications PRima 20 Praktikanata u toku 2022. godine.

Represent Communications, jedna od vodećih domaćih agencija za integrisane komunikacije, poziva studente i mlade ljude da se prijave na praksu iz jedne od sledećih oblasti: društvene mreže, performance marketing, grafički dizajn, new business, video produkcija, copywriting, strateško planiranje i PR.

Praksa u trajanju od minimum tri meseca nudi svakodnevno učenje, rad sa mentorom i timom profesionalaca, kao i saradnju sa svim sektorima u sklopu agencije Represent Communications.

Izabrani kandidati mogu da očekuju aktivno učestvovanje u agencijskim procesima i mogućnost da se kreativno izraze na različitim projektima i zadacima.

Zainteresovani mogu da se prijave putem linka https://represent.rs/positions/belgrade/praksa/ i biće kontaktirani svi oni koji budu ušli u uži izbor.

Represent Communications ističe da se raduju novim licima već 20 godina, naročito što su tokom dve decenije postojanja agencije brojni primeri onih koji su svoje prve poslovne korake napravili upravo putem praktikantskog rada i dobili priliku da uče i stiču znanja od stručnjaka iz različitih oblasti. Danas su neki od njih na vodećim pozicijama, kako u okviru agencije Represent Communications i Represent System-a, tako i u velikim svetskim kompanijama.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!