Represent Communications obeležio je punoletstvo!

Najveća domaća agencija za integrisane komunikacije, Represent Communications, napunila je 18 godina. Od 5. aprila 2002. do danas, prešli su dug put i mnogo uzbudljivih kilometara. Bila je to, kako sami kažu, uzbudljiva vožnja.

U skladu sa aktuelnom situacijom u zemlji i svetu, nastaloj zbog pandemije virusa Korona, proslave nije bilo, ali su oni sa svojim zaposlenima obeležili ovu važnu godišnjicu na način koji je prigodan u ovom trenutku – konferens kol sa obraćanjem dr Borislava Miljanovića, osnivača Represent Systema i generalne direktorke Tamare Jokanović. Uz tortu i svećice zahvalili su se zaposlenima na svemu što čine za tim u proteklih 18 godina, ali i u ovim novonastalim okolnostima, poželeli im još bolju vožnju narednih 18 i da se što pre svi zajedno vide i uživo nazdrave godinama koje dolaze.

Tokom ovih godina PR agencija Represent Communications postala je Represent System koji posluje u četiri zemlje regiona, ima sopstvenu medijsku platformu BizLife, video produkciju i softverski start up Digital Element, i zapošljavaju preko 100 ljudi.

Jer, kako i sam slogan kaže – Komunikacija je njihova inspiracija!


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari