Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Represent Communications i SVA – agencije godine!

Društvo Srbije za odnose s javnošću nagradilo je najbolje komunikacijske kampanje, projekte i inicijative u 2015. godini, na tradicionalnom, 19. po redu godišnjem PRijemu. Nagrada za Izuzetan lični doprinos u oblasti komunikacija “Srđan Đurić”, uručena je Miloju Sekuliću, osnivaču i direktoru agencije Homepage.

U kategoriji PR agencija godine nagrade su pripale agencijama – Represent Communications, u kategoriji velikih PR agencija i SVA, u kategoriji malih i srednjih PR agencija.

PRiznanje za najbolji komunikacijski projekat osvojile su sledeće Agencije i Kompanije:
Represent Communications je osvojio nagrade za projekte Proslava 10 godina od akvizicije Rosa vode u kategoriji Korporativne komunikacije, nagradu u kategoriji Krizne komunikacije za “Žensku ekspediciju na Himalajima” i u kategoriji Društveno odgovornih projekata za kampanju “Pomažemo da imaju i oni koji nemaju” za klijenta Delhaize Serbia.

Agencija New Moment PR, dobila je tri nagrade: za projekat “Dugme za pomoć” u kategoriji Komunikacija u neprofitnom sektoru, zatim za projekat “Žene u biznisu”, sa kompanijom Banca Intesa i za kampanju “Reci to čokoladom” za klijenta Soko Štark, u kategoriji Brand PR.

Agencija SVA je dobila nagradu za projekat „Biram život“, urađen u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja Republike Srbije, dok je agencija Home Page dobila nagradu za projekat “My Serbia” za Turističku organizaciju Srbije.

Projekat #FantaSelfie agencije Executive Group nagrađen je u kategoriji Najbolje implementirana međunarodna kampanja.

U kategoriji Korporativne komunikacije za mala i srednja preduzeća, nagradu je dobila agencija Blumen Group za projekat “Ktitor novih ideja” urađen za kompaniju Ktitor.

U kategoriji internih komunikacija, nagradu je dobila kompanija Smart Vision za projekat “Engage Energize Enjoy” za klijenta Adecco Outsourcing.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!