Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Represent Communications dobitnik specijalne nagrade u kategoriji za Rodno najsenzitivniju kompaniju

Represent Communications dobitnik je “Specijanog priznanja za promociju značaja uključivanja žena u lanac dobavljača”. U okviru XV manifestacije Cvet uspeha za ženu zmaja, koju svake godine organizuje Koordinaciono telo za rodnu ravnopravnost i Udruženje poslovnih žena Srbije, Agencija Represent Communications našla se u finalu izbora za Rodno najsenzitivniju kompaniju kao jedina mala firma među mnogim velikim kompanijama.

Tamara Jokanović, generalna direktorka Represent Communications, ističe koliko su kao Agencija ponosni i neizmerno srećni jer je ova nagrada upravo priznanje koliko je važno svakodnevno zalaganje i negovanje ravnopravnosti i osnaživanje žena u privredi.

„Kao kompanija koja zapošljava i na čijim se rukovodećim pozicijama nalaze upravo žene, odlično razumemo potrebe i svakodnevne životne situacije sa kojima se suočavaju porodice, ali i kompanije. Ponosni smo što smo u ovako teškim vremenima uspeli da održimo biznis, fizičko i mentalno zdravlje zaposlenih i da posredno radimo na održavanju porodice kao osnove zdravog društva u celini. Ova nagrada samo je dokaz našeg kontinuiranog ulaganja, uključivanja i osnaživanja žena u privredi Srbije, primeni principa rodne ravnopravnosti i svakodnevnoj društvenoj odgovornosti, ali i podstrek da budemo još bolji i angažovaniji u godinama koje dolaze“, izjavila je Tamara.

Nagrada „Cvet uspeha za ženu zmaja“ predstavlja jedinstveni podsticaj poslovnim ženama koje se uspešno nose sa izazovima tranzicije i dodatno motiviše žene koje su na korak do odluke da se otisnu u svet preduzetništva. Cilj nagrade je afirmacija uspešnih preduzetnica i vidljivost njihovog doprinosa ekonomskom razvoju Srbije. Priznanjem najuspešnijima skreće se pažnja javnosti na veliku pokretačku snagu ženskog preduzetništva.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

1,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!