Red Dot Award: Otvoreno takmičenje Brands & Communication Design 2020

SVET – Novo izdanje Red Dot Award takmičenja Brands & Communication Design 2020 počinje danas. Do 5. juna ove godine dizajneri, agencije i kompanije mogu prijaviti svoje brendove i kreativne radove na jedno od najpoznatijih svetskih takmičenja u dizajnu. Svi oni koji budu učestvovali imaće priliku da osvoje žiri svojim inovativnim idejama i kreativnim rešenjima u dva segmenta Brendovi i Komunikacijski dizajn.

Pojedinačni kreativni uspesi i dalje su veliki deo ovog takmičenja. Učesnici mogu prijaviti svoje komunikacijske dizajn radove u bilo kojoj od 17 kategorija u segmentu „Komunikacijski dizajn“ – od plakata i dizajna ambalaže, pa do dizajna godišnjeg izveštaja, sajamskih štandova i prodavnica.

Red Dot Award svakom učesniku pruža priliku da kvalitet njihovog rada individualno proceni i proveri stručni međunarodni žiri. Stručni panel čini 24 člana, koji će provesti nekoliko dana samostalno pregledajući sve brend i kreativne radove koji su prijavljeni na takmičenja. Razmatraće se različiti kriterijumi, a koji se odnose na formu, ideju i učinak.

Važni datumi za Red Dot Award: Brands & Communication Design 2020
• Early bird prijave: 24. februar – 18. mart 2020.
• Redovne prijave: 19. mart – 13. maj 2020.
• Kasne prijave: 14. maj – 5. jun 2020.

Za više informacija i prijave posjetite: www.red-dot.de/cd


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari