today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Recept za keš!

Agencija Popular Bruketa&Žinić osmislila je i kreirala novu kampanju UniCredit Banke za promociju Keš kredita sa osiguranjem. Kreativni koncept za kampanju bazirali su na situacijama iz svakodnevnog života – malim kuhinjskim nezgodama koje se dešavaju u prepoznatljivom ambijentu.
Kuhinja je idealno okruženje, a Recept za keš pravo rešenje za ime usluge. Koncept su primenili na seriju od tri kratka TV spota, u kojima su iskazali pojedinačne benefite proizvoda: osiguranje, veći iznos i povoljne kamatne stope.
Kreativno rešenje kampanje prilagodili su i drugim kanalima komunikacije: radio, outdoor, POSM, print i web, sa idejom da uslugu UniCredit Banke predstave na sveobuhvatan i pomalo neočekivan način.
TV reklamu realizovali su u saradnji sa produkcijskom kućom Stanković & sinovi i rediteljem Stašom Tomićem.

Više informacija pronađite na sajtu agencije Popular Bruketa&Žinić.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!