today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Razgovor sa ‘teškim’ ljudima

U Sarajevu 10. i 11. maja ove godine biće održana dvodnevna radionica namenjena polaznicima koji se u svom radu povremeno ili češće susreću sa ‘pregovaračima’, ‘napadačima’, ‘sveznalicama’, ‘dosadnjakovićima’, ‘tvrdoglavcima’, uznemirenima, zbunjenima, ljutima ili drugim tipovima tzv. teškim sagovornicima.

 

Edukacija će učesnicima pomoći da:
– komuniciraju s ‘teškim’ sagovornicima sa većim osećajem kontrole i manje stresa,
– brže nađu put do konstruktivnih dogovora sa ‘teškim’ sugovornicima,
– lakše prepoznaju što zapravo želi ‘teški’ sugovornik i kako mu se može pomoći,
– obogate svoju komunikacijsku alatku kako bi vodili razgovor prema rešenjima,
– uoče čime i kako može olakšati teške razgovore,
– osvestiti koji su tipovi posebno teški i prepoznati u tome sopstveni izazov.
Radionica počiva na spoznajama savremene psihologije, lingvistike i neurolingvistike, te na uverenju da situacije koje nam se ponavljaju i tipove ljudi koji nas „uvek izbace iz takta“ možemo shvatiti i prihvaćati kao putokaze i poligone za svoj sopstveni razvoj. Voditeljka radionice je mr. sc. Jadranka Delac – Hrupelj, profesorka psihologije i učitelj kibernetike i psihoterapije. Poseduje preko 30 godina isustva u radu sa ljudima i organizacijama i više od 20 godina iskustva u kreiranju edukacija iz područja tzv. mekih vještina. Razvojno orijentirana, sa posebnim naglaskom na koncept izvrsnosti i efikasnosti, u stalnoj potrazi za novim načinima razvoja i oblikovanja efikasnih obrazaca ponašanja.
Svi polaznici na kraju radionice dobiće sertifikat. Za program, prijavu i dodatne informacije o radionici, kontaktirajte Josipu Terzić, vođu projekta iz agencije Apriori na telefon tel: +387 63 408 597 ili na mejl apriori@apriori-bih.org.

Izvor: Media Marketing

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!