Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

#rADionica: Savršen proces „pokvarenog telefona“ između korisnika i brenda

Posle uspeha koji je doživeo prvi regionalni forum komunikacionih lidera IZAZOV 2015, portal Marketing mreža nastavlja umrežavanje i edukaciju kolega iz struke tokom cele godine, kroz mesečne interaktivne rADionice. Šesta po redu rADionica na temu – Savršen proces „pokvarenog telefona“ između korisnika i brenda, biće održana 24. novembra u hotelu Jump Inn u Beogradu, sa početkom u 15 časova. rADionicu će voditi Mario Šestak, Senior User Experience Designer u agenciji Degordian (Hrvatska).

Tema rADionice je upotreba ispravnog UX procesa u radu na digitalnim projektima. Kako prilagoditi proces u zavisnosti od strategije i ciljeva, kao i samoj veličini i vrsti projekta.

UX obuhvata puno više od samog korisničkog iskustva na web stranici ili iskustvo korišćenja nekog alata. UX obuhvata celokupnu interakciju krajnjeg korisnika s brendom, uslugom i proizvodom. Temelj uspešnog projekta leži u jasnom definisanju kvalitetnih ciljeva. Ciljevi koji obuhvataju korisnička očekivanja i poslovnu strategiju.

Cilj rADionice je preneti stvarna iskustva rada na različitim vrstama projekata (od prezentacijskih veb sajtova do složenih veb alata), koje UX procese i elemente odabrati u zavisnosti od ciljeva i vrsti projekta. Kako planirati i osigurati uspešnost projekta i ostvarenje ciljeva.

UX proces nije zatvorena i izolovana jedinka. Najbolje se praktikuje kolaboracijom svih članova projektnog tima uključujući klijenta.

rADionica je namenjena svima koji žele da usavrše svoje veštine u cilju postizanja boljih poslovnih rezultata, steknu praktično i primenjivo znanje i umreže se sa kolegama iz Srbije i regiona. rADionica traje tri sata, a akcenat je na praktičnom radu. Na kraju rADionice, polaznici dobijaju sertifikat.

O predavaču:
Mario Šestak je Senior User Experience Designer odgovoran za uspostavljanje UX procesa i vođenje projekata sa UX i dizajn strane. Smatra da je involviranost dizajnera u sve faze procesa ključ uspešnog projekta. Strastveni je zagovornik izrade funkcionalnih, vizualno atraktivnih digitalnih rešenja s naglaskom na upotrebljivost i vrhunsko korisničko iskustvo. Pre rada u Degordianu bio je freelancer 6 godina i samostalno je vodio mnoge projekte. Kao deo Degordian tima poslednje četiri godine radi na srednjim i velikim projektima za klijente kao što su: Lufthansa, Heineken, Dell, Lego, Ožujsko, PVTistes.

Prijave za rADionicu otvorene su do 19. novembra, a broj mesta je ograničen.

Cena kotizacije iznosi 5.000 dinara.

Za više od tri kotizacije odobren je popust od 10%. Članovima UEPS, IAB Srbija, IAA Srbija, Srpske asocijacije menadžera, DSOJ i drugih strukovnih udruženja u regionu odobren je popust na kotizaciju u visini od 10%.

Za više informacija: ivana@www.marketingmreza.rs.

Facebook, Twitter, LinkedIn

Zvaničan haštag: #rADionica

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

4 KOMENTARA

  1. Pozdrav,

    Radim kao front-end developer u jednoj firmi u novom sadu koja se bavi razvojem web aplikacija. Zanima me da li smatrate da bi mi bila zanimljiva UX radionica sa aspekta web developmenta? I da li ce radionica biti na srpsko/hrvatskom ili na engleskom (ili nekom trecem jeziku)?

    Srdacno!

  2. Pozdrav, prijavila sam se za učešće na radionici ali nigde ne mogu da pronadjem informaciju o njenom trajanju. Možete li mi, molim vas, dati tu informaciju jer mi je veoma važna kako bih uskladila ostale obaveze. Hvala, Sanja

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!