today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Radenska i Sonda pozivaju vas na novi ‘Designed by People’

REGION – U okviru kreativnog centra, Sonda nastavlja sa sprovođenjem programa designed by people, u kojem učesnici bez prethodnog iskustva u dizajnu proizvoda mogu da postanu deo kreativnih procesa i da uče o njima radeći na konkretnom primeru, uz saradnju sa stručnjacima za dizajn, komunikacije i brendiranja.

Prijave su otvorene, a ove godine tokom marta i maja na kreativnim radionicama u Vižinadi svi zainteresovani će imati priliku da oblikuju kreativni koncept za zimsko izdanje Radenske.

Poznata po društveno odgovornom poslovanju i inovacijama, Radenska u okviru saradnje sa Sondom u sklopu programa „Designed by People” svojim korisnicima sada nudi mogućnost da aktivno učestvuju u kreiranju novog, zimskog vizuelnog identiteta ove poznate mineralne vode i tako ostave svoj potpis na posebnom izdanju koje će se naći na policama širom Hrvatske i Slovenije. Poziv za učešće u trećem izdanju ovog uspešnog programa upućen je svim entuzijastičnim učesnicima. Za isto nije potrebno specifično dizajnersko iskustvo, već otvorenost za učenje i upoznavanje kreativnih procesa, pri čemu će praktični rad u radionicama i kod kuće dati priliku učesnicima da istraže i razviju svoj kreativni potencijal.

Sarađujući sa renomiranim brendovima, Sonda u svom Kreativnom centru u Vižinadi realizuje program „Designed by People“ kako bi zajedno sa svim zainteresovanim pojedincima, ali i širom zajednicom u inspirativnoj autentičnoj sredini, stvarala tržišno relevantne proizvode, projekte i programe usmerene ka jačanju saradnje i stvaranju boljeg društva – društva ideja. Upravo su to neke od vrednosti koje deli i Radenska, koja je prepoznala potencijal ovog projekta, kao poznatog brenda koji odgovara aktuelnim promenama i trendovima usmerenim na održivost i brine o društvenom i prirodnom okruženju u kojem posluje.

Program su do sada podržali Elan i Kraš, a izazvao je odlične reakcije učesnika koji ističu da im je: program pomogao da steknu uvid u profesionalni dizajnerski proces, ali i da u okruženju podrške otkriju nove izvore kreativnosti unutar sebe i izađu iz svoje zone komfora. Kako su protekle prethodne radionice pogledajte ovde: Elan & Sonda Designed by People, Kraš & Sonda Designed by People.

Nakon procesa selekcije, radionice će se održati u grupama od šest učesnika od marta do maja 2024. godine u Vižinadi. Mogu se prijaviti sve punoletne osobe, bez obzira na pol, profesiju ili obrazovanje, a za učešće je potrebno blagovremeno popuniti onlajn prijavu.

Rok za podnošenje prijava je 7. mart do 23.59 časova, a više informacija o uslovima učešća možete pronaći ovde.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!