Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Publicis Groupe i TikTok pomažu brendovima da razviju svoje e-commerce strategije

SVET – Publicis Groupe i TikTok postali su partneri sa ciljem da pomognu brendovima da prošire svoje strategije e-commerca kroz video platformu, koja želi da ojača kulturu online kupovine, kao i zajednicu e-trgovaca.

Publicis Group i TikTok će zajedno raditi na edukaciji brendova i marketara o uvidima, otkrivanju proizvoda i kupovnoj nameri kroz ovu platformu, a pri tome će testirati svoje komercijalne proizvode, mogućnosti i kreativna rešenja.

Klijenti Publicisa će biti pozvani da učestvuju u „Community Commerce Sprint“, inkubator programu, kako bi kreirali komercijalne kampanje uoči predstojećih praznika, a imaće priliku da rade na istraživanjima sa TikTokom i WARCom, kako bi pružili uvid u podatke i stvorili najbolje prakse koje će dodati svojim e-commerce strategijama.

Khartoon Weiss, vođa globalne agencije TikToka, rekla je: „Ulazeći u partnerstvo sa globalnom silom u trgovini i medijima kao što je Publicis Groupe, mi ko-kreiramo resurse za brendove koji će im pomoći da bolje razumeju i iskoriste prednost neverovatnog zamaha trgovine koji se gradi na TikToku.“

Više informacija pročitajte na linku.

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!