Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Prvi coworkeri ušli u In Centar!

Prvi zakupci coworking prostora In Centra sinoć su ušli u svoj novi radni prostor. Tim povodom održan je tvitap #InCentarUp koji je organizovala digitalna agencija Homepage kako bi ugostila prijatelje u svom novom radnom okruženju. Druženje u In Centru su upriličile mnogi poznati tviteraši, koji su svoje utiske dirketno prenosili na društvene mreže putem heštaga #InCentarUp.
In Centar pruža usluge coworkinga kao i virtuelne kancelarije, treninga i obuka, prostora za organizaciju događaja i inkubatora za socijalne biznise. Jedna od ideja vodilja In Centra jeste razvoj preduzetništva, kao i profesionalni razvoj i usavršavanje pojedinaca. Ono šta izdvaja In Centar od drugih poslovnih prostora jeste činjenica da će se sav prihod od prodaje komercijalnih usluga investirati u razvoj socijalnog preduzetništva.
Homepage agencija je prvi korisnik coworking usluge u In Centru. Pored predstavništva u Novom Sadu, tim sada može da se pohvali i novim prostorom u samom centru Beograda.
„Kao društveno odgovorna kompanija veoma se radujemo što će novac od zakupa koji dajemo za prostor i poslovne usluge In Centra ići za razvoj socijalnog preduzetništva“, izjavio je Miloje Sekulić, suvlasnik agencije Homepage.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!