today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Prva međunarodna PR agencija u Libiji

Action Global Communicatons najavila je u petak otvaranje kancelarije u Tripoliju, kao odgovor na rastuću potražnju postojećih i potencijalnih klijenata. Action mreža pokriva celi region Severne Afrike.
Kancelarija će pružati kompletne usluge integrisanih odnosa sa javnošću i komunikacija kao i event menadžmenta, media monitoringa i media traininga. Kancelarija će voditi Country Manager, Radwan Gariani, uz podršku star up tima od tri člana koji uključuje respektabilne, višejezične bivše novinare i komunikologe sa iskustvom stečenim radom u Velikoj Britaniji i Americi.
Radwan Gariani ima više od 12 godina iskustva na polju komunikacija u Libiji i inostranstvu, međunarodnog savetovanja kao i rada u lokalnim kompanijama. Sa sedištem u Tripoliju, agencija je dobro pozicionirana da dosegne do što većeg broja medija koji su nikli od kraja rata.
„Otvaranje našeg predstavništva u Libiji pravi je put i obeležava uspostavljanje profesionalaca, kompletnu uslugu odnosa sa javnošću u zemlji,“ rekao je Action Gropu Founder i CEO Tony Christodoulou. „Pre pada Gadafijevog režima, svaki aspekt medija u Libiji bio je kontrolisan od strane države, pa profesionalni PR nije bio u mogućnosti da se razvija. Sada smo svedoci liberalizacije printa, TV i radija, i brzog rasta publikacije, kanala i stanica. Širenjem naše mreže u zemljama i mestima gde se drugi boje da kroče, mi donosimo stručne prakse i međunarodne standarde na tržištima u nastajanju i može se bolje služiti našim multinacionalnim i lokalnim klijentima.“

Izvor: Media Marketing

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!