PRpitch konferencija 3. oktobra u Zagrebu!

REGION – Druga konferencija o odnosima s javnošću za preduzetnike PRpitch održaće se u četvrtak 3. oktobra 2019. u hotelu The Westin Zagreb.

Cilj konferencije je preduzetnicima približiti važnost odnosa s javnošću i poručiti kako im komunikacija može pomoći u razvoju poslovanja. Zato je moto konferencije PRičom do uspeha.

Događaj će početi predavanjem Abeceda PR-a, a nakon toga slede zanimljive rasprave s temama Neka sedma sila bude s tobom!, PR-ovci i stranci – kakva komunikacija treba pratiti poslovanje na stranim tržištima, Pogled u budućnost, Izazovi komunikacije usluga: od izgovorene reči do e-knjige žalbi, te Šta preduzetnici mogu naučiti od komunikacije političara.

U panelima će učestvovati stručnjaci za odnose s javnošću i osobe čiji je posao usko vezan uz tu struku.
Posebno zanimljiv biće nastup studenata odnosa s javnošću i srodnih studija. Oni će razotkriti kako komuniciraju novi naraštaji, a autor najbolje prezentacije osvojiće nagradu Zagrebačke banke.

Organizator konferencije je prvi hrvatski portal za odnose s javnošću PRglas, a partner Talijansko-hrvatska gospodarska komora (THGK).

Više o PRpitch konferenciji: www.prglas.com/prpitch


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari