Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Proširi svoje vidike!

„Career Days“, dvodnevni sajam edukacije, praksi i poslova, održaće se 19. i 20. aprila ove godine u  Belexpo centru u Beogradu.
Organizovan osamnaestu godinu za redom od strane studentske organizacije AIESEC, ovaj sajam predstavlja centralni događaj u oblasti razvoja karijere u našoj zemlji. Cilj sajma je da omogući interaktivni susret između perspektivnih mladih ljudi i kompanija okrenutih budućnosti.
„Sve veštine, korisne informacije i znanja koja su vam nedostajale za uspešno traganje za zaposlenjem, biće vam dostupne kroz niz raznolikih radionica i edukacija“, rekao je za Marketing mrežu Filip Babić iz studentske organizacije AIESEC.
Samom sajmu prethodiće niz edukativnih radionica sa početkom od 24. marta. Radionice će biti organizovane u prostorijama Opštine Savski venac u više termina i na više različitih tema.
Kako napisati CV, kako se ponašati na intervjuu za posao, fama o “nameštenim konkursima”, samo su neke od tema koje će vam predstaviti najkvalitetniji predavači iz nekoliko kompanija. Još jedna od novina ove godine jeste i radionica, odnosno napredan kurs Excela koji će obuhvatiti finansijsko odlučivanje i donošenje odluka.­­ Pruža vam se prilika da vidite kako poslovni svet, čiji deo maštate da postanete, zaista izgleda u praksi, najavili su organizatori.
Radionice će biti selektivnog karaktera. Nakon jednostavnog onlajn apliciranja, odabraće se kandidati sa najboljim predispozicijama. Učesnici radionica imaće određena prvenstva na samom sajmu, u odnosu na ostale posetioce istog, u smislu prisustva na radionicama na sajmu, prvenstva ubacivanja podataka u bazu CV-jeva koja će kompanijama učesnicama biti dostupna godinu dana.
Više informacija na sajtu www.careerdays.rs i na Facebook stranici Career Days.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

2 KOMENTARA

  1. Poštovani,
    sajt koji ste objavili (www.careersdays.rs) sadrži informacije od prošle godine. Znate li kako može da se dođe do programa za ovu godinu ili makar kontakt koji mi može dati više informacija?
    Hvala

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!