Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Promocija knjige „Muzeji u javnosti, javnost u muzejima“

Promocija knjige „Muzeji u javnosti, javnost u muzejima; muzejski PR – savremeni pristupi“ autorke Aleksandre Savić održana je u petak u Zavodu za proučavanje kulturnog razvitka u Beogradu. Na promociji su govorili: MSc Slavko Spasić, direktor Prirodnjačkog muzeja, recenzenti prof. dr Mirjana Gligorijević sa Ekonomskog fakulteta u Beogradu i mr Mila Karas, muzejski savetnik Prirodnjačkog muzeja; kao i Nataša Pavlović Bujas, direktorka Blumen Group i autorka knjige Aleksandra Savić.
Publikacija je veoma pozitivno ocenjena kao korisno i potrebno štivo, ne samo početnicima u muzejima i institucijama kulture, već i PR profesionalcima, upravo zbog afirmacije te struke. Istaknut je i značaj pregleda iz oblasti muzeologije, savremene uloge muzeja u društvu, ali i marketinga, metoda straživanja publike, kao i brojnih primera iz prakse.
Prof. dr Mirjana Gligorijević sa Ekonomskog fakulteta u Beogradu rekla je da kao što muzeji ne bi postojali bez eksponata i postavki, tako ni svet ne može da funkcioniše bez dobrih PR profesionalaca. Nataša Pavlović Bujas, direktorka agencije Blumen Group, pozvala je kolege iz PR struke da podrže projekte institucija kulture i kada budžeti ne postoje.
Promocija je okupila brojne stručnjake iz oblasti odnosa s javnošću, muzejske kolege kao i novinare.
Publikaciju su podržali: Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije, Muzejsko društvo Srbije, Nacionalni komitet IKOM Srbija i Društvo Srbije za odnose s javnošću. Izdavači su Zavod za udžbenike i Prirodnjački muzej.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!