Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Preporučujemo

Promene su proces, a ne događaj!

„Promene su proces, a ne događaj“ – centralna je poruka kojom je završena poslednja konferencija o odnosima s javnošću Proactive, održana od 16. do 18. oktobra na Kozari.
Trodnevni događaj koji je deset godina okupljao najbolje i znanju najposvećenije komunikatore u regionu transformisan je u proces osnivanjem Proactive kluba, koji će nastaviti misiju podizanja etičkih i profesionalnih standarda u odnosima s javnošću.
Posljednji Proactive, pored odličnih predavanja o najnovijim trendovima i temama za budućnost, obeležilo je uručivanje PRiznanja koje su najPRiznatiji regionalni stručnjaci, predavači i učesnici svih deset konferencija predali osnivaču agencije Prime Comunications i autoru Proactive-a, Draganu Močeviću.
Najprogresivniji regionalni stručnjaci za komunikacije na ProactiveX ponudili su odgovore i otvorili mnoga nova pitanja o etici u odnosima s javnošću, lobiranju kao umetnosti budućnosti, novom društvenom i javnom poretku stvari u svetu, pitanju javnog i javnosti, promenama interesa stranih ulagača za javni prostor u regionu, organizacionoj kulturi, novim trendovima u poslovanju i upravljanju, te novim trendovima u komunikaciji na internetu.
Teme otvorene na poslednjoj Proactive konferenciji teme su kojim će agencija Prime Communications nastaviti da se bavi kroz svakodnevni rad i Proactive klub, prateći misiju jačanja profesije i pozicioniranja odnosa s javnošću na vrh upravljačkih struktura u organizacijama koje su posvećene razvoju, profitu i poslovanju po meri ljudi, saopštili su organizatori.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime

Molimo unesite Vaš komentar!