Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Promene u menadžmentu agencije Represent Communications

Jelena Kovačević početkom novembra prešla je na funkciju Managing Director agencije Represent Communications, a dr Borislav Miljanović prešao je na poziciju CEO grupacije Represent System. Promene na čelnim pozicijama rezultat su poslovne orijentacije grupacije da u narednom periodu usmeri svoje poslovne ciljeve na proširenje poslovanja na region uz unapređenje postojećih i otvaranje novih usluga.
„Kada sam osnovao PR agenciju imao sam viziju da ću jednog dana tim koji predvodim, dovesti do mesta lidera na tržištu komunikacija. I u tome sam uspeo. Vreme je da napravimo iskorak u nove sfere poslovanja za šta su potrebni nova energija i još bolji pristup upravljanju. Znam da to dobijamo sa promenama koje smo uveli”, rekao je dr Borislav Miljanović.
„Tokom osam godina koliko radim u agenciji, naučila sam da biti lider znači da morate da budete deo promena, da ih pokrenete i nametnete poslovnom okruženju. Moj cilj je da uđemo u nove usluge i proširimo poslovanje van postojećih okvira, a za to je potreban sjajan tim za 21. vek koji mi svakako imamo”, izjavila je Jelena Kovačević.
U okviru grupacije Represent System posluju agencije specijalizovane za pružanje kompletne podrške klijentima u oblasti poslovne komunikacije. To su Represent Communications sa kancelarijama u Beogradu i Podgorici, Real Time Group i Dkit koje ukupno zapošljavaju 132 stručnjaka.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!