Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Promene u menadžmentu agencije Represent Communications

Jelena Kovačević početkom novembra prešla je na funkciju Managing Director agencije Represent Communications, a dr Borislav Miljanović prešao je na poziciju CEO grupacije Represent System. Promene na čelnim pozicijama rezultat su poslovne orijentacije grupacije da u narednom periodu usmeri svoje poslovne ciljeve na proširenje poslovanja na region uz unapređenje postojećih i otvaranje novih usluga.
„Kada sam osnovao PR agenciju imao sam viziju da ću jednog dana tim koji predvodim, dovesti do mesta lidera na tržištu komunikacija. I u tome sam uspeo. Vreme je da napravimo iskorak u nove sfere poslovanja za šta su potrebni nova energija i još bolji pristup upravljanju. Znam da to dobijamo sa promenama koje smo uveli”, rekao je dr Borislav Miljanović.
„Tokom osam godina koliko radim u agenciji, naučila sam da biti lider znači da morate da budete deo promena, da ih pokrenete i nametnete poslovnom okruženju. Moj cilj je da uđemo u nove usluge i proširimo poslovanje van postojećih okvira, a za to je potreban sjajan tim za 21. vek koji mi svakako imamo”, izjavila je Jelena Kovačević.
U okviru grupacije Represent System posluju agencije specijalizovane za pružanje kompletne podrške klijentima u oblasti poslovne komunikacije. To su Represent Communications sa kancelarijama u Beogradu i Podgorici, Real Time Group i Dkit koje ukupno zapošljavaju 132 stručnjaka.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!