today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Beogradsku nedelju dizajna otvara projekat 100% FUTURE SERBIA

Beogradska nedelja dizajna ove godine biće otvarena projektom 100% FUTURE SERBIA koji je posvećen promovisanju najtalentovanijih domaćih mladih kreativaca, kao i etabliranih autora koji žele da izlažu po jedinstvenim propozicijama projekta. Konkurs za autore iz svih domena kreativnih indistrija je otvoren do 15. maja, na sajtu www.belgradedesignweek.com.
Projekat 100% FUTURE SERBIA služi kako popularizaciji dizajna, tako i podršci trgovinama i ugostiteljstvu u Beogradu, koji su takodje u krizi, a koji su imali sluha da svoje izloge daju potpuno besplatno. Radovi će, kao i prošle godine, biti istaknuti u izlozima u centru Beograda. Od Kalemegdana do Slavije, u Strahinjića Bana i na Bulevaru, slučajni prolaznici i gosti Beograda kao i prefinjeni ljubitelji dizajna, će vodeći se mapom projekta sa spiskovima izlagača i izloga koja će se deliti na velikom broju info punktova u gradu, moći da uživaju u jednoj pravoj „gradskoj“ izložbi.
Otvaranje projekta će biti u saradnji sa SUPERKVART-om, koji će napraviti ogroman block-party, i na zatvorenim ulicama Kralja Petra, Zmaja od Noćaja i Uzun Mirkovoj, organzovati žurku za pamćenje, posvećenu svim autorima koji učestvuju u projektu! Ulaz je slobodan za sve građane, a očekuju vas modne revije, muzički program, postavljene klupe i zelenilo, kao i specijalna dekoracija i duh te jedinstvene lokacije.
Prvi put od postojanja BDW-a ovaj projekat je podržalo Ministarstvo kulture, informisanja i informativnog društva Republike Srbije, potvrđujući time važnost nastupa domaćih autora pred gostima festival, jer su gosti ne samo predavači, već i preko 150 akreditovanih medija iz regiona i sveta. Augmented Reality aplikaciju će izraditi agencija BrandMama, koja će omogućiti da se detaljan profil autora i rada prikazu u SmartPhonu (Android i OSX) posetioca koji se uperi u izlog sa radom. Nagrade za autore obezbedjuje SIEPA, dok se BDW nada da će ceo projekat biti pod pokroviteljstvom BELEF-a, kao vredan znak početka beogradskog kulturnog leta!

Za one koji još nisu nabavili karte za jednu od najvećih konferencija kreativnosti u region, do 15. maja je povlašćena cena od 150 evra. Ove godine postoji specijalna ponuda za studente kreativnih industrija, koji su ujedno i naša primarna ciljna gupa. Svaki student koji pošalje motivaciono pismo na adresu tickets@belgradedesignweek.com plaća samo 50% od ukupne studentske cene, tj. 50 evra za ovogodišnju Beogradsku nedelju dizajna. Motivaciono pismo bi trebalo da sadrži deset rečenica u kojima bi studenti trebalo da navedu koga žele da vide na ovogodišnjoj Beogradskoj nedelji dizajna i zašto oni sami smatraju da im je BDW važan za sopstveni akademski i profesionalni razvoj. Svima koji žele da kupe kartu preko portala Marketing mreža obezbedili smo popust od 10% na cenu karte. Na koji način možete ostvariti popust saznajte putem mejla ivana.parcetic@gmail.com.

Za ostale informacije posetite www.belgradedesignweek.com.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!