Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Webiz 2.0 – konferencija o poslovnoj primeni Interneta

Webiz konferencija, koja će se 20. i 21. marta 2014. godine održati u Zrenjaninu, ovaj put na potpuno nov način pristupiće poslovnom svetu i privredi, sa ciljem da se pruži dodatna vrednost putem koje će privreda ostvariti značajniji pomak na polju same vidljivosti na Internetu, kao i poboljšanja komunikacije i opštih poslovnih performansi.
Prvi dan konferencije obeležiće predavanje predstavnika kompanije Google, Vedrana Bajera, kao i predavanje Dejana Petrovića, vlasnika jedne od najvećih kompanija u Australiji koja se bavi SEO optimizacijom.
Drugi dan konferencije, subota 22. mart, osmišljen je da se posetiocima kroz dva tipa predavanja – Informacija i Motivacija, ispričaju neka iskustva i prenese znanje stečeno u višegodišnjem radu u oblasti digitalnog poslovanja. Motivaciona predavanja biće zanimljiva obzirom da su osmišljena da pokrenu mlade ljude na akciju i samostalno delovanje. Predavanja u subotu držaće predstavnici nekih od najvećih digitalnih agencija i dizajn studija u Srbiji i regionu: Homepage, iStudio, Huge Media, Saturized… Drugi dan konferencije završićemo panel diskusijom o digitalnom poslovanju u regionu, a na kojoj će prisustvovati predstavnici najvećeg broja zemalja iz regiona: Makedonije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije.
Poslednji, treći dan konferencije bavi se startupima, i u skladu sa temom predavači će biti ljudi koji su pokrenuli uspešne startup projekte, oni koji tek treba da budu uspešni, i nalaze se u procesu razvoja svojih ideja. Treći dan zatvaramo panel diskusijom o startupima, a govoriće nekoliko uspešnih preduzetnika koji su uspeli da dođu do ozbiljnih investicija za svoje ideje.
Uzimajući u obzir potrebe, raspoloživo vreme i specifičnosti privrede, pre svega malih i srednjih preduzeća, kao i preduzetnika, razvijen je Webiz program poslovne edukacije u vidu dvodnevnih poslovnih treninga. Program obuhvata 8-10 predavanja raspoređenih u dva dana koja će držati stručnjaci iz oblasti Internet poslovanja, marketinga i komunikacija. Broj učesnika je limitiran jer nisu u pitanju klasična predavanja, nego poslovni treninzi koji zahtevaju manji broj učesnika. Program je namenjen predstavnicima malih i srednjih preduzeća, preduzetnicima, kao i zaposlenima u sektorima IT-a, prodaje, marketinga i komercijale kako privatnih, tako i javnih preduzeća.

Za čitaoce portala Marketing mreža obezbeđen je popust od 25% na cene kotizacija za Program poslovne edukacije. Popust se ostvaruje kada se prilikom prijave na zvaničnom sajtu konferencije Webiz unese promo kod: mmreža ili mmreza.

Za više informacija o konferenciji i Programu poslovne edukacije posetite sajt Webiz.

Marketing mreža je ponosni medijski partner Webiz konferencije.

PROJEKAT

spot_img

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!