Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

BIZNIS HUB

spot_img

ISPRATI

Produžen rok za prijavu radova za PRiZNANJE 2013

Rok za prijava radova za 16. dodelu godišnjih nagrada „PRiZNANJE“ Društva Srbije za odnose s javnošću produžen je do 26. aprila ove godine. Nagrada „PRiZNANJE“ dodeljuje se pojedincima, organizacijama, kompanijama, institucijama i agencijama za najkvalitetnije i najprofesionalnije komunikacijske aktivnosti u prethodnoj godini. Za učešće na konkursu neophodno je prijaviti rad, kampanju ili aktivnost, a nagrade se dodeljuju u 12 kategorija.
Samo ime nagrade – PRiZNANJE – u duhu je nastojanja da se odnosi sa javnošću (PR) i znanje neraskidivo udruže i da se rezultatati takvog udruživanja nagrade.
O tome ko će dobiti ovogodišnje „PRiZNANJE“ odlučuje stručni Žiri koji čine ugledni profesionalci iz oblasti komunikacija, predstavnici korporativnog i neprofitnog sektora, akademske zajedice i medija. Nagrade će biti svečano dodeljenje na tradicionalnom godišnjem „PRijemu“, a koji će se održati početkom juna ove godine.
“U cilju promocije struke odnosa s javnošću, tradicionalnom dodelom godišnjih PRiZNANJA ukazujemo stručnoj, poslovnoj i najširoj javnosti na najbolje primere naše prakse i značaj i funkciju koju struka odnosa s javnošću ima u savremenom poslovanju i društvu. Ovo je i jedan od načina na koji se, kao nacionalna strukovna organizacija, borimo sa predrasudama i stereotipima koju su paušalno vezani za našu struku“, rekao je Ivan Jakšić, predsednik DSOJ, povodom raspisivanja ovogodišnjeg konkursa.
Uslove konkursa, propozicije i kategorije, kao i prijavni formular i PRavilnik o radu Žirija, možete pogledati na sajtu DSOJ-a: http://pr.org.rs/?page_id=5240&lang=lat.

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!