Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Produžen rok za prijavu na 3. PR takmičenje studenata Vojvodine

Zbog uključivanja novih partnera u treće PR takmičenje studenata Vojvodine, koji su pripremili vredne nagrade za najuspešnije učesnike, produžen je rok za prijavljivanje timova na „PRimer 2012”, saopštili su organizatori. Rok je produžen do 15. marta, a zahvaljujući uspostavljenoj saradnji Centra za odnose s javnošću Novog Sada i EXIT-a, najuspešniji takmičari biće u prilici da se radom ”izbore” za mesec dana prakse sa njihovim PR timom, kao i da rade u Press centru tokom Festivala ove godine. Uz to, za najbolje studente obezbeđen je i komplet ulaznica za muzički festival EXIT, učešće na međunarodnoj PR konferenciji, kao i druge vredne nagrade, poput gedžeta, plaćene studentske članarine u Centru za odnose s javnošću Novog Sada i stručne literature.
Do 15. marta, svi zainteresovani studenti, timove sastavljene od tri do najviše pet članova, mogu da prijave na web stranici Društva Srbije za odnose s javnošću – www.pr.org.rs. Pravo učešća na takmičenju imaju redovni i vanredni studenti osnovnih akademskih, strukovnih i master studija na državnim i privatnim fakultetima u Vojvodini, mlađi od 27 godina. Kotizacija se ne naplaćuje, a timovi mogu biti sastavljeni i od članova s različitih fakulteta.
Posle prijavljivanja, za sve učesnike biće organizovana besplatna edukacija koja treba da im pomogne da savladaju metodologiju rešavanja studije slučaja, kao i osnovne praktične veštine i znanja iz odnosa s javnošću. Žiri sastavljen od uglednih stručnjaka iz oblasti odnosa s javnošću, ocenjivaće i u uži izbor izabrati deset najuspešnjih radova koji će se plasirati u polufinale. Plasman u finale obezbediće pet timova, koji će se krajem aprila boriti za nagrade.
Više informacija možete dobiti putem mejla prcentarns@gmail.com, a na sajtu Društva Srbije za odnose s javnošću možete preuzeti formular.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!