today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Produžen rok za Dan D!

Međunarodni festival dizajna DAN D ove godine će se održati od 15. do 17. juna u Staroj klaonici u Zagrebu, a centralna izložba festivala ponovo će okupiti najzanimljivije autore i autorske timove iz regiona do 35 godina starosti. Rok za prijave na konkurs za učestvovanje na pomenutoj izložbi je produžen do 10. maja!
Dan D i ove godine zajednički organizuju HDD – Hrvatsko dizajnersko društvo i Pepermint u saradnji sa Studijem dizajna, u prostorima Stare klaonice u Heinzelovoj ulici u Zagrebu. U središtu pažnje i dalje je velika žirirana izložba 100 najboljih mladih autora i timova iz regiona koji predstavljaju svoje koncepte, samoinicirane i naručene radove u području dizajna vizuelnih komunikacija, industrijskog dizajna, modnog dizajna, dizajna novih medija, itd. Cilj celog projekta od njegovog osnivanja 2010. godine pa do danas je podržati i promovisati rad kvalitetnih mladih autora, osigurati vidljivost njihovog rada u javnosti, ali i učvrstiti saradnju pojedinaca, institucija i dizajnerskih inicijativa iz regiona te stvarati i razvijati veze s partnerima iz područja privrede.
Detalje o konkursu i pravila učestvovanja pročitajte ovde.

Izvor: Designed

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!