Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Prodajna izložba REMAKE u Supermarketu

Prodajna izložba REMAKE otvorena je juče u Supermarketu. REMAKE je festival kreativnih intervencija u polju redizajna i reciklaže, a u oblastima muzike, filma, fotografije, tekstila, asesoara i predmeta u kućnoj upotrebi i enterijeru.
Prvo izdanje festivala REMAKE održano je u Beogradu, u Ustanovi kulture opštine Stari grad “Parobrod” u novembru prošle godine, gde su kroz interaktivne radionice i sami učesnicu naučili tehnike prezentovane na festivalu. Zahvaljujući tom pristupu, tokom festivala je kreativnim intervencijama stvoreno mnoštvo umetničkih i upotrebnih predmeta koji su sada dostupni u Supermarketu.
Festival će se, u narednom periodu u celini, ili sa najuspešnijim radionicama, seliti i u druge gradove u Srbiji, ali i u inostranstvo. Već početkom ove godine REMAKE se seli u Napulj, u Italiji, uz podršku Uni Credit fondacije i mreže evropskih lidera civilnog društva Euclid.
Organizator REMAKE-a je Udruženje građana KULA, uz podršku Sekretarijata za zaštitu životne sredine Beograda i partnerstvo UG Kultur Akt, UK Parobrod i veb sajta PopBoks.

Izložba REMAKE u Beogradu otvorena je do 26. januara.

Izvor: DESIGNED

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!