today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

PROACTIVE Warm Up – besplatno zagrevanje

REGION – PROACTIVE Warm Up zagrevanje, pred osmu regionalnu edukativnu konferenciju o odnosima s javnošću koju organizuje agencija „Prime Communications“, održaće se 14.03. u Sarajevu i 15.03. u Banjoj Luci.
Na besplatnom druženju biće predstavljen priručnik „Primeri dobre prakse odnosa s javnošću 2011“, rezultati istraživanja PR profesije u BiH i jedan primer iz prakse, najavili su organizatori.
“PROACTIVE Warm Up koji organizujemo u Sarajevu i Banjoj Luci je prilika za sve PR-ovce i one koji se žele baviti ovom profesijom da čuju zanimljive primere iz prakse i da se druže i razmene iskustva sa kolegama iz struke. Prisutni će imati priliku i da osvoje kotizaciju za PROACTIVE koji će se održati od 24. do 26. maja u hotelu Monument na Kozari, ali i druge vredne nagrade”, istakla je Bojana Blažević, izvršna direktorka agencije Prime Communications.
Više informacija o besplatnom druženju WARM Up kao i o osmoj konferenciji PROACTIVE svi zainteresovani mogu pronaći na www.proactive.ba ili Facebook stranici www.facebook.com/PRoaktivno.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!