PROACTIVE Warm Up – besplatno zagrevanje

REGION – PROACTIVE Warm Up zagrevanje, pred osmu regionalnu edukativnu konferenciju o odnosima s javnošću koju organizuje agencija „Prime Communications“, održaće se 14.03. u Sarajevu i 15.03. u Banjoj Luci.
Na besplatnom druženju biće predstavljen priručnik „Primeri dobre prakse odnosa s javnošću 2011“, rezultati istraživanja PR profesije u BiH i jedan primer iz prakse, najavili su organizatori.
“PROACTIVE Warm Up koji organizujemo u Sarajevu i Banjoj Luci je prilika za sve PR-ovce i one koji se žele baviti ovom profesijom da čuju zanimljive primere iz prakse i da se druže i razmene iskustva sa kolegama iz struke. Prisutni će imati priliku i da osvoje kotizaciju za PROACTIVE koji će se održati od 24. do 26. maja u hotelu Monument na Kozari, ali i druge vredne nagrade”, istakla je Bojana Blažević, izvršna direktorka agencije Prime Communications.
Više informacija o besplatnom druženju WARM Up kao i o osmoj konferenciji PROACTIVE svi zainteresovani mogu pronaći na www.proactive.ba ili Facebook stranici www.facebook.com/PRoaktivno.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari