Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

BIZNIS HUB

spot_img

ISPRATI

PROACTIVE – umrežavanje regionalnih PR stručnjaka

Deseti, jubilarni i poslednji Proactive, regionalna konferencija o odnosima s javnošću, održaće se od 22. do 24. maja, na Kozari i baviće se ključnim vrednostima i izazovima s kojima se PR praktičari susreću u modernom ekonomskom, društvenom i tehnološkom okruženju.
I ove godine na Kozari će se okupiti veliki broj stručnjaka – znalaca teorije i prakse, koji će svoja iskustva i znanja podeliti sa učesnicima jubilarne i završne konferencija Proactive, projekta koji je u prethodnih devet godina pokrenuo procese jačanja i profesionalizacije PR struke, ne samo u Bosni i Hercegovini nego i u celoj regiji.

„Ovaj Proactive zaokružiće priču koja je uvezala veliki broj stručnjaka iz regije u zajedničkoj misiji jačanja struke, uspostavljanja standarda dobrih, ali i modernih odnosa s javnošću i pionirskog uvođenja novih trendova u svakodnevnu komunikaciju. Proactive je ujedno i praktičan primer koliko je važna planirana, kvalitetna i integrisana komunikacija da bi jedna priča bila prepoznata kao nešto što podrazumevano učesnicima i struci, uopšte, stvara i daje dobre vrednosti, bilo da se odnose na usvajanje novih znanja ili na umrežavanje koje je tako važno za našu struku“, izjavio je Dragan Močević, osnivač prve BiH PR agencije Prime Communications i autor Proactive konferencije.

Ovogodišnji Proactive baviće se temama poput etike, javnosti, javne sfere u eri interneta, lobiranjem, značajem inovacija u komunikacijama, važnosti prilagođavanja komunikacije potrebama novog doba pa i mnogim drugim važnim temama za profesiju i njen dalji razvoj.
Prvi Proactive održan je 2005. godine, s ciljem promocije odnosa s javnošću, jačanje statusa ove strateške funkcije unutar organizacija i kompanija, razmene iskustava i uspostavljanja i jačanja regionalne saradnje u oblasti PR-a. Tokom proteklih 10 godina, pomerio je granice u izučavanju i primeni novih i inovativnih komunikacijskih strategija, kanala, alata i trendova i okupljao i povezao veliki broj PR praktičara iz organizacija, institucija i kompanija. Ovogodišnji Proactive zaokružiće ovu konferencijsku priču već najavljenim učešćem velikog broja stručnjaka za odnose s javnošću iz različitih sfera poslovanja i delovanja.

Informacije o konferenciji i aktuelnosti u vezi s pripremama možete pratiti na web stranici http://proactive.ba/latn/.

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!