Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

PROACTIVE 2013 počinje sutra

PROACTIVE, regionalna edukativna konferencija o odnosima s javnošću, okupiće za dva dana na Kozari u hotelu Monument PR praktičare iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, Hrvatske i Crne Gore. Deveti PROACTIVE, u organizaciji agencije PRIME Communications, održava se od 23. do 25. maja. Stručnjaci za odnose s javnošću iz kompanija, organizacija i institucija, marketing menadžeri, community manadžeri i predstavnici digital odjela, blogeri i predstavnici medija imaće priliku da slušaju iskustva komunikacijskih stručnjaka iz sveta i regiona.
Bill Nichols stručnjak sa preko 30 godina međunarodnog iskustva i voditelj studija odnosa s javnošću i marketinga na “Bucks New University” u Velikoj Britaniji jedan je od ovogodišnjih predavača na PROACTIVE-u 2013. “Drago nam je da je jedan od predavača 9. PROACTIVE-a Bill Nichols, svetski priznati stručnjak sa dugogodišnjim iskustvom u strateškoj komunikaciji i upravljanju odnosima. Verujemo da će učesnicima biti zanimljivo da čuju u kojem pravcu se PR profesija razvija u svetu, te u kojim oblastima se trebaju dodatno edukovati kako bi svoje sposobnosti unapredili i pripremili se na nove izazove. Pored svetskih iskustava učesnici će imati priliku da slušaju najbolje PR stručnjake iz regije koji će kroz lične primere govoriti o sopstvenim iskustvima, a sve u cilju da učesnici PROACTIVE-a dobiju primenjivo znanje koje će moći nakon konferencije koristiti u svom svakodnevnom radu”, istakao je Dragan Močević, generalni direktor agencije PRIME Communications.
Pored Bill Nicholsa, predavači ovogodišnje konferencije su: Toni Balažić – predsednik Uprave Mercatora, dr Dejan Verčić – profesor na Fakultetu društvenih nauka u Ljubljani i jedan od suosnivača agencije Pristop, dr Bora Miljanović – generalni direktor agencije Represent Communications, Ivona Janjić – direktorka projekata u marketingu Agrokora, Miloš Čirič – savetnik predsednika uprave Zavarovalnice (osiguranje) Maribor i međunarodni savetnik i lobista, Andrej Drapal – konsultant i lobista unutar konsultantske kuće Consensus, te savetnik mnogim kompanijama i lider tima koji je kreirao “I Feel Slovenia” kampanju, Robert Ličen – stručnjak za krizni manadžment i manadžment promena, te mnogi drugi.
Više informacija o konferenciji možete saznati na www.proactive.ba, na PROACTIVE Facebook stranici, te prateći službeni Twitter nalog @PROAKTIVNO.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!