Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

PROACTIVE 2013 počinje sutra

PROACTIVE, regionalna edukativna konferencija o odnosima s javnošću, okupiće za dva dana na Kozari u hotelu Monument PR praktičare iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, Hrvatske i Crne Gore. Deveti PROACTIVE, u organizaciji agencije PRIME Communications, održava se od 23. do 25. maja. Stručnjaci za odnose s javnošću iz kompanija, organizacija i institucija, marketing menadžeri, community manadžeri i predstavnici digital odjela, blogeri i predstavnici medija imaće priliku da slušaju iskustva komunikacijskih stručnjaka iz sveta i regiona.
Bill Nichols stručnjak sa preko 30 godina međunarodnog iskustva i voditelj studija odnosa s javnošću i marketinga na “Bucks New University” u Velikoj Britaniji jedan je od ovogodišnjih predavača na PROACTIVE-u 2013. “Drago nam je da je jedan od predavača 9. PROACTIVE-a Bill Nichols, svetski priznati stručnjak sa dugogodišnjim iskustvom u strateškoj komunikaciji i upravljanju odnosima. Verujemo da će učesnicima biti zanimljivo da čuju u kojem pravcu se PR profesija razvija u svetu, te u kojim oblastima se trebaju dodatno edukovati kako bi svoje sposobnosti unapredili i pripremili se na nove izazove. Pored svetskih iskustava učesnici će imati priliku da slušaju najbolje PR stručnjake iz regije koji će kroz lične primere govoriti o sopstvenim iskustvima, a sve u cilju da učesnici PROACTIVE-a dobiju primenjivo znanje koje će moći nakon konferencije koristiti u svom svakodnevnom radu”, istakao je Dragan Močević, generalni direktor agencije PRIME Communications.
Pored Bill Nicholsa, predavači ovogodišnje konferencije su: Toni Balažić – predsednik Uprave Mercatora, dr Dejan Verčić – profesor na Fakultetu društvenih nauka u Ljubljani i jedan od suosnivača agencije Pristop, dr Bora Miljanović – generalni direktor agencije Represent Communications, Ivona Janjić – direktorka projekata u marketingu Agrokora, Miloš Čirič – savetnik predsednika uprave Zavarovalnice (osiguranje) Maribor i međunarodni savetnik i lobista, Andrej Drapal – konsultant i lobista unutar konsultantske kuće Consensus, te savetnik mnogim kompanijama i lider tima koji je kreirao “I Feel Slovenia” kampanju, Robert Ličen – stručnjak za krizni manadžment i manadžment promena, te mnogi drugi.
Više informacija o konferenciji možete saznati na www.proactive.ba, na PROACTIVE Facebook stranici, te prateći službeni Twitter nalog @PROAKTIVNO.

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!