PRO.PR konferencija od 11. do 14. aprila na Zlatiboru!

Međunarodna PRO.PR konferencija, u organizaciji agencije Apriori World iz Zagreba, održaće se od 11. do 14. aprila 2018. u hotelu Mona na Zlatiboru.

Tokom tri dana učesnici će imati priliku prisustvovati na 16 predavanja i dve panel diskusije na kojima će svoja iskustva i znanja predstaviti ugledni regionalni i svetski komunikacijski stručnjaci.

Uvodno predavanje održaće Maja Jovanović, vođa projekata u Fondaciji Novak Đoković, a potom će uslediti predavanje Tonija Tomašeka iz agencije Publicis One iz Slovenije. O transformaciji odnosa s javnošću govoriće ugledni britanski stručnjak, generalni direktor PRCA-e i izvršni direktor ICCO-a, Francis Ingham, dok će članica Uprave VTB grupe iz Rusije, Olga Podoinitsyna, govoriti o korporativnoj autentičnosti.

16. izdanje PRO.PR konferencije po prvi će put ugostiti predavača iz Afrike i to Robyn De Villiers, predsednicu Uprave Burson-Marsteillera iz Južnoafričke Republike, koja će govoriti o promenama i trendovima u komunikacijama na afričkom kontinentu.

O praktičnim primerima u Argentini govoriće Carlos Diaz, direktor jedne od najvećih južnoameričkih agencija za analizu i praćenje medija, dok će iskustvo u komunikacijama u digitalnoj sferi, u Sjedinjenim Američkim Država, učesnicima preneti Sean Gardner.

I ove godine biće održane i dve panel diskusije: o radijskom novinarstvu i odnosima s javnošću, koju će moderirati direktor korporativnih komunikacija BBC-a, John Shield, a kojem će se u diskusiji pridružiti urednici i direktori vodećih radijskih servisa u jugoistočnoj Evropi te panel diskusija o agencijama za odnose s javnošću koju će moderirati Marjan Novak, glavni urednik Marketing Magazina, na kojoj će govoriti direktori regionalnih agencija za odnose s javnošću.

U okviru konferencije, biće održana i svečana dodela priznanja PRO PR Awards.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari