today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

PRO.PR Interactive – komunikacija javne uprave

REGION – Zahvaljujući nedavno održanoj PRO.PR konferenciji na kojoj je učestvovao Cormac Smith, predsednik za komunikaciju lokalne uprave Velike Britanije, predstavnici javne uprave zemalja u regionu moći će da učestvuju na Akademiji za komunikaciju u Mančesteru.
Prestižna Akademija za komunikaciju u Manchesteru održaće se od 11. do 13. juna ove godine i okupiće vodeće stručnjake i savetnike za stratešku komunikaciju javne uprave. Za učesnike iz Hrvatske i okolnih zemalja, po prvi put u istoriji ovog događaja, obezbeđeni su posebni uslovi za učestvovanje.
Cormac Smith je prilikom sklapanja saradnje s organizatorom PRO.PR Interactiva rekao: „Tokom proteklih godina, ovaj trodnevni događaj okupljao je najveći broj stručnjaka za komunikaciju u javnoj upravi. Ove godine, po prvi put se Akademija organizuje u saradnji sa Servisom za komunikaciju Vlade Velike Britanije čime će se na jednom mestu naći predstavnici za komunikaciju središnje vlasti i lokalne uprave. Zbog toga će ovaj događaj sigurno biti najbolji do sada. Takođe, izrazito sam srećan što smo u mogućnosti da ponudim posebne cene za učesnike iz Jugoistočne Evrope, imajući u vidu velike društvene promene i finansijsku krizu u ovom delu Evrope. Mnogo toga možemo naučiti jedni od drugih te se nadam da će kolege iz ove regije uživati u Mančesteru, baš kao što sam i ja uživao prilikom boravka u Sarajevu, na PRO.PR konferenciji. Radujem se susretu s njima.“
PRO.PR Interactive je novi proizvod u sistemu Apriori World kom pripada i agencija Apriori komunikacije i PRO.PR konferencija. Svi zainteresovani mogu da se prijave na kontakte kompanije Apriori komunikacije do 30. maja 2014.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!