today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Za “PRiZNANJE” prijavljeno 69 radova

Konkurs za 15. jubilarnu dodelu godišnjih prestižnih nagrada „PRiZNANJE“ zvanično je zatvoren u petak 11. maja, a na adresu Društva Srbije za odnose s javnošću pristiglo je ukupno 69 radova. Konkurs je tradicionalno rapisalo Društvo Srbije za odnose s javnošću, strukovna organizacija PR profesionalaca, a nagrada „PRiZNANJE“ dodeljuje se pojedincima, organizacijama, kompanijama, institucijama i agencijama za najkvalitetnije i najprofesionalnije komunikacijske aktivnosti u prethodnoj godini. Ove godine nagrade će biti dodeljene u 13 kategorija.
Samo ime nagrade – PRiZNANJE – u duhu je nastojanja da se odnosi sa javnošću (PR) i znanje neraskidivo udruže i da se rezultatati takvog udruživanja nagrade.  O tome ko će dobiti ovogodišnje „PRiZNANJE“ odlučuje stručni žiri koji čine ugledni profesionalci iz oblasti komunikacija, predstavnici korporativnog, neprofitnog i akademskog sektora. Nagrade će biti svečano dodeljenje na tradicionalnom godišnjem „PRijem“–u, a koji će se održati u junu ove godine.
“Profesionalci u oblasti odnosa s javnošću u Srbiji odavno su pokazali da mogu da stanu rame uz rame sa svojim kolegama iz ekonomski razvijenijih zemalja. DSOJ ovom nagradom tradicionalno nagrađuje domaću pamet i znanje, tj. najbolje aktivnosti odnosa s javnošću u prethodnoj godini. Nagrađujemo i promovišemo primere dobre prakse i ukazujemo najširoj javnosti na najbolje komunikatore i značaj koji struka odnosa s javnošću ima za uspešno poslovanje“, rekao je Miloš Đajić, predsednik UO DSOJ.
Spisak prijavljenih radova po kategorijama možete pogledati na sajtu DSOJ: http://pr.org.rs/novi/?page_id=2973.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!