Privredni forum mladih 2016

Privredni forum mladih i kompanija Telenor pozivaju mlade nezaposlene ljude da se pridruže karijernom delu konferencije Privredni forum mladih 2016, koji će se održati 11. i 12. aprila u prostorijama Privredne komore Srbije, a koji za cilj ima da mladima pruži mogućnost pronalaženja prakse i zaposlenja kroz direktnu komunikaciju sa predstavnicima kompanija, kao i edukaciju o svim neophodnim veštinama, koje će mladi dobiti kroz rad na radionicama održanim od strane kompanija učesnica.

Petodnevna konferencija podeljena je u dve celine:
Preduzetnički deo konferencije održaće se od 11. do 15. aprila na Avali, a za cilj ima da se mladima sa preduzetničkom idejom omogući da steknu sva naophodna znanja za pokretanje sopstvenog biznisa, kao i da naprave svoj biznis plan, koji će poslednjeg dana predstaviti pred stručnim žirijem. Učešćem na konferenciji, mladi će imati priliku da svoju biznis ideju razvijaju kroz rad sa eminentnim predavačima, kao što su: Ivan Bildi, Dragan Varagić, Dragan Savić, Milan Trbojević, Nikola Jovanović, Relja Dereta, Mladen Stojanović, Nenad Paunović.

Karijerni deo konferencije okupiće mlade koji su u potrazi za poslom ili praksom, i omogućiti im da ostave svoj CV, ali i da kroz razgovor sa predstavnicima kompanija saznaju nešto više o potrebnim kompetencijama i načinu rada te kompanije.

Pored toga, biće organizovane i radionice, na kojima će mladi imati priliku da steknu sve veštine koje će im biti neophodne pri započinjanju uspešne karijere.

Prijavu možeš popuniti ovde: https://podio.com/webforms/


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari