Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

PResent – istupi i nastupi!

Organizacija AIESEC i ove godine, u periodu od 31. oktobra do 15. novembra, organizuje seminar PResent, na temu javnog nastupa i veština prezentovanja.
Projekat PResent, koji se organizuje drugu godinu za redom, ima za cilj edukaciju i praktičnu obuku budućih PR menadžera i ostalih zainteresovanih studenata, koji žele da usavrše veštine prezentovanja i javnog nastupa. Studenti završnih godina imaće priliku da kroz predavanja, radionice, simulacije i rešavanje studija slučaja, dopune svoje znanje i veštine iz ove oblasti, ali i da se povežu sa firmama koje ce učestvovati na projektu i tako dobiju priliku za praksu u nekoj od naših partnerskih kompanija. Edukacija će održavati u prostorijama Inforoom-a i Privredne komore Srbije.
Za seminar se možete prijaviti preko sajta http://www.aiesec.org.rs/present/, a za pitanja i dodatne infomacije putem e-mail adrese present2012.aiesec@gmail.com.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!