Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

PredPReporod – 16. Slovenačka konferencija o odnosima s javnošću

Slovenačko društvo za odnose s javnošću priprema veoma poseban uvodni susret u 16. Slovenačku konferenciju o odnosima s javnošću. Preporod – krovnu temu ovogodišnjeg SKOJ-a – otvoriće susret pod naslovom PredPReporod. Susret će se održati sutra, 4. oktobra 2012., od 16 sati u Guinness pubu na Gosposkoj ulici 3 u Ljubljani.
Pridružite se Slovenačkom društvu za odnose s javnošću i saznajte koje teme su ključne za preporod struke odnosa s javnošću, ali i kakav je stav Slovenačkog društva za odnose s javnošću prema stanju i smernicama razvoja odnosa s javnošću u Sloveniji. U isto vreme iskoristite i priliku za opušteno druženje sa slovenačkim stručnjacima za odnose s javnošću uz dobro vino.
Svoje učešće na susretima možete da potvrdite do 3. oktobra putem e-pošte na adresu patricija.premrov@gmail.com.
16. Slovenačka konferencija o odnosima s javnošću odžaće se od 7. do 9. novembra 2012. u kongresnom centru hotela LifeClass & Spa Hotels u Portorožu. Pogledate ceo program i iskoristite popust za rane prijave koji važi do 10. oktobra!

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!