today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Predlog etičkog kodeksa ZOJM na javnoj raspravi

REGION – Makedonsko društvo za odnose s javnošću (ZOJM) objavilo je na svom zvaničnom sajtu Nacrt etičkog kodeksa, koji sadrži ključne principe i vrednosti članova udruženja i struke odnosa s javnošću u Makedoniji.
Kako bi što više angažovali kolege, ZOJM je pokrenuo javnu raspravu koja traje do 15. februara, a sve komentare, ideje i sugestije mogu se poslati na mejl zojm@zojm.mk.
Svi pristigli predlozi za izmene i dopune Etičkog kodeksa biće predstavljeni na Skupštini ZOJM-a krajem februara, kada je predviđeno i da se dokument usvoji.
Kako navode u Makedonskom društvu za odnose s javnošću, cilj je da se Etičkim kodeksom uspostave standardi u PR industriji u Makedoniji, a koji su neophodni kako bi se poboljšala reputacija struke i izgradilo poverenje javnosti.

Nacrt etičkog kodeksa možete preuzeti OVDE.

Više informacija pronađite na portalu Marketing365.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!