Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Predavanje za PR stručnjake o online plasiranju sadržaja

Institut za održive zajednice (ISC) organizovao je u hotelu Moskva susret PR stručnjaka iz organizacija građanskog društva (OGD) sa Veljkom Popovićem, novinarom i stručnjakom za online nastup. Cilj predavanja i debate bio je da oni koji su u OGD zaduženi za odnose sa javnošću nauče kako da na pravi način plasiraju svoj sadržaj na društvenim medijima i da stignu do što veće publike.
Veljko Popović je objasnio da je važno da sadržaji budu informativni i kratki, ali i da imaju neku zanimljivost koja će privući publiku. “Korisnici interneta imaju na raspolaganju ogroman sadržaj pa je važno da on bude plasiran tako da se informacija što jednostavnije saopšti” – objašnjava Popović.
S obzirom na dugogodišnje iskustvo na web portalima, gost predavač je objasnio okupljenima kako oni funkcionišu, a sve to kako bi znali da što uspešnije plasiraju sadržaje medijima.
“Najveću posetu portalima donosi sadržaj koji je podeljen na društvenim mrežama. One imaju ogroman uticaj, jer većina internet korisnika počinje dan tako što se uloguje na svoj Facebook nalog. Odatle ih sadržaj koji ih tu privuče vodi dalje na portale” – kaže Veljko Popović.
On je pregledao web sajtove nekih organizacija koje sarađuju sa Institutom za održive zajednice i ukazao na koji način može da se poboljša njihov izgled i poveća posećenost. Ovo je treći u seriji susreta koje ISC organizuje sa PR osobljem, u cilju što bolje promocije projekata organizacija civilnog društva.

Izvor: Personal magazin

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

1 KOMENTAR

  1. Buco,Mislim da ga je najverovatnije neko odneo. Dovoljno je da se na 100 noarmlnih nađe jedan kreten koji upropasti sve. Zato su šanse da geokešing u Srbiji zaživi nikakve, jer u ovoj zemlji negativne energije i ljudske gluposti i zlobe ima mnogo više nego pozitivne energije, pameti i dobrote.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!