today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Predavanje Nikole Jovanovića u NOVOJ ISKRI

Nikola Jovanović, česti učesnik lokalnih TEDx događaja i zagovarač inovacija u oblasti socijalnog preduzetništva, društvenih mreža i HR i CSR sektora, održaće predavanje u dizajn inkiubatoru Nova Iskra 10. aprila, na temu ”Kreativnost i učenje u globalnom društvu znanja”.
Kroz predavanje, Jovanović će se osvrnuti na bitne aspekte i izazove profesionalnog i ličnog razvoja u današnjem visoko-tehnološkom okruženju, u kome tradicionalni koncepti obrazovanja i usavršvanja gube na značaju i efektivnosti.
Nikola je u svom okruženju poznat kao osoba koja otvoreno kritikuje formalno obrazovanje, i čvrsto veruje da će društveno preduzetništvo promeniti svet. Pre 15-ak godina prihvatio je činjenicu da ga formalno obrazovanje usporava i posvetio se ličnom razvoju kroz sve druge oblike učenja. U isto vreme je započeo i profesionalnu karijeru i radio u komercijalnom, javnom i NVO sektoru, uglavnom u oblastima organizacije i razvoja ljudskih resursa, društveno-odgovornog poslovanja (CSR), te IT-a, interneta i korišćenja društvenih medija.

Predavanje u Dizajn inkubatoru Nova Iskra biće održano u četvrtak 10. aprila sa početkom u 17.30 časova. Ulaz je slobodan.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!