test
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Predavanje „Komunikacija u javnoj upravi – rešavanje krize na terenu“

Društvo Srbije za odnose s javnošću u ponedeljak 28. aprila od 18 časova u prostorijama In Centra (Cara Lazara 5-7, Beograd) organizuje predavanje na temu „Komunikacija u javnoj upravi – rešavanje krize na terenu“. Predavanje će održati Miloš Milovanović, internacionalni UN FAO konsultant i bivši pomoćnik ministra u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije.
Poljoprivredno-prehrambeni sektor predstavlja jednu od vitalnih grana privrede zemlje. Tržišna dešavanja, državne odluke, vremenske prilike i neprilike u velikoj meri utiču na ovaj sektor i sve njegove učesnike – od kompanija angažovanih u proizvodnji i preradi poljoprivrednih proizvoda, poljoprivrednih proizvođača, do samih potrošača i izvoznih tržišta. Komunikacija nadležnih državnih organa s javnošću u svakodnevnom radu, a pogotovo u vanrednim okolnostima od vitalnog je značaja za obezbeđivanje normalnog snabdevanja stanovništva i stvaranje ambijenta za bavljenje ovom delatnošću.
Na predavanju ćete, između ostalog, moći da čujete:

  • Na koji način je Ministarstvo poljoprivrede u prethodnim godina uspevalo da odži balans u komunikaciji između velikoj broja ciljnih javnosti;
  • Koju ulogu u tome je imala PR služba Ministarstva;
  • Na koji način su uspevali da reše goruće probleme na terenu;
  • Da li su imali komunikacijske strategije i pomoć medija, ali i
  • U kojoj meri su komunikacijski uspešno rešena pitanja alfatoksina u mleku, protesti poljoprivrednika i blokada Vojvodine 2011. godine, kao i protesti malinara.

O predavaču:
Miloš Milovanović završio je osnovne studije na Poljoprivrednom fakultetu, a magistrirao na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Tokom 2007. godine bio je gostujući student Univerziteta u Oksfordu u Velikoj Britaniji. Nakon prakse u Evropskoj banci za rekonstrukciju i razvoj, 2004. godine počinje da radi u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije u Sektoru za analitiku i agrarnu politiku. Od jula 2008. godine do maja 2013. godine bio je na poziciji pomoćnika ministra u istoimenom Ministarstvu. Od novembra 2013. godine radi kao koordinator projekata UN FAO i EBRD u Srbiji i kao internacionalni UN FAO konsultant.

Prijavljivanje za predavanje traje do petka 25. aprila do 13 časova na mejl drustvo@pr.org.rs, a broj mesta je ograničen.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!