Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Pred vama uskoro najbučnija ADBOOKA do sada!

Marketing mreža pokrenula je pre 2019. godine specijalnu publikaciju namenjenu kreativnoj industriji u Srbiji i regionu, pod nazivom Adbooka. Krajem oktobra ove godine, biće objavljeno četvrto izdanje pod sloganom „Buka regiona neka se čuje sada“, a vizuelno rešenje i kreativni pravac publikacije potpisuje agencija Friday.

Cilj ovogodišnjeg izdanja ADBOOKA je da slavi kreativnost i stvaralaštvo regiona. Možda ne poslujemo u najnagrađivanijim zemljama i nemamo najkreativnije radove pojedinačno, ali kada se okupimo, ovaj region ima šta da ponudi i pokaže. Zato će ovogodišnje izdanje biti NAJBUČNIJE DO SADA.

I ove godine, moderna, ekskluzivna publikacija na više od 180 strana, sadržaće samo najkvalitetnije autorske tekstove, intervjue, analize iz svih oblasti integrisanih kominikacija, sa ključnim ljudima iz kompanija i agencija u celom regionu. Adbooka izlazi jednom godišnje, a ima za cilj afirmaciju struke, isticanje talenata i potencijala, ali i edukaciju i unapređenje kreativne industrije u celom regionu.

Tiraž ovogodišnjeg izdanja je 15.000 primeraka, a distribuiraće se agencijama i značajnijim klijentima u celom regionu, bibliotekama fakulteta koji izučavaju marketing i komunikacije, kao i strukovnim udruženjima.

ADBOOKA je projekat humanitarnog karaktera, pa će, kao i prošle godine, deo tiraža biti u slobodnoj prodaji po ceni od 40 evra + PDV po komadu, a sav novac biće direktno doniran nekom od socijalnih udruženja u Srbiji. Cena kompleta publikacije, sva četiri izdanja, iznosi 120 evra + PDV.

Podsećamo da je u okviru humanitarne akcije, koju već tri godine pokreće Marketing mreža povodom novog izdanja publikacije ADBOOKA, socijalnim udruženjima u Srbiji donirano je preko 15 hiljada evra. Preko 150 kompanija, agencija, ali i pojedinaca iz Srbije i regiona, kupovinom dela tiraža publikacije ADBOOKA, priključilo se akciji i direktno doniralo novac onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Elektronsko izdanje ADBOOKA publikacije dostupno je tokom cele godine na linku https://adbooka.com/

Za više informacija o četvrtom izdanju publikacije, obratite se na mejl ivana@marketingmreza.rs

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!