today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

PR Arena u Sarajevu

REGION – Treća PR Arena, nacionalna konferencija za studente odnosa s javnošću biće održana u Sarajevu u subotu 21. aprila ove godine sa početkom u 10 časova u hotelu Hollywood. Tema konferencije je „Online PR“.
PR Arena je edukativna konferencija za studente o odnosima sa javnošću na kojoj se kroz primere iz prakse edukuju studenti o bitnim segmentima PR-a u svim sferama društva. Cilj je da se kroz predavanja studentima ponudi više znanja nego što dobijaju na svojim fakultetima. Pored predavanja, održaće se i debata na temu „Tradicionalni mediji vs. Moderni mediji“ na kojoj će učestvovati studenti.
Predavači na trećoj PR Areni su eminentni stručnjaci iz oblasti medija i PR-a, a oni su: Senad Hadžifejzović – doajen bosanskohercegovačkog novinarstva, Dragan Varagić – onlajn PR konsultant iz Srbije, Nebojša Grbačić – izvršni urednik portala netokracija.com, veb preduzetnik i community manager, Zoran Tomić – jedan od vodećih stručnjaka na području odnosa sa javnošću u BiH i regiji.
Ove godine cilj PR Arene je da ostvare saradnju i sa studentima iz Srbije, te ovim putem pozivaju studente iz Srbije da se prijave na PR Arenu, i pridruže se mladim PR stručnjacima iz Bosne i Hercegovine. Svim polaznicima će biti ponuđena prilika da kroz konferenciju usvoje nova znanja, upoznaju stručnjake iz različitih oblasti PR-a, te ostvare poslovne kontakte, koji će im koristiti u skoroj budućnosti.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!