Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

PR Arena – praktična nadogradnja teorije

Treća internacionalna konferencija za studente o upravljanju komunikacijama i odnosima s javnošću i ove godine spaja najbolje iz teorije i prakse dovodeći stručnjake iz regiona da sa mladim ljudima podele svoja iskustva.
Sada već prepoznatljiv, edukativan brend, PR ARENA International postaje i sinonim za inovativno, kreativno i interaktivno učenje koje je vredno vašeg vremena. Konferencija će se održati u Sarajevu 19. i 20. oktobra 2013. godine. Studenti iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Srbije, Crne Gore i Makedonije imaće priliku da prisustvuju interaktivnim predavanjima vrhunskih stručnjaka. Cilj PR ARENE International jeste da edukuje mlade ljude kroz praktične primere kao i da omogući networking odnosno međusobno zbližavanje i razmenu iskustava studenata, ali i studenata i predavača.
Kako društveni mediji postavljaju nove imperative u oblasti PR-a i marketinga, realizacija odnosa s javnošću u industriji zabave, krizno komuniciranje samo su neke od tema o kojima će učesnici biti u prilici da čuju na najvećoj konferenciji za studente o odnosima s javnošću i upravljanju komunikacijama, trećoj PR ARENI International.
„Drago nam je da su studenti iz čitave regije prepoznali PR Arenu kao događaj na kom mogu ostvariti najbolju praktičnu nadogradnju teorije. Možemo spomenuti da ćemo u oktobru ugostiti predavače kao što su Nikola Jovanović, talent and music manager MTV Adria, Nemanja Milenković, PR manager EXIT Festivala i druge vrsne stručnjake. Osim što studenti mogu čuti korisna predavanja, biće u prilici družiti se i steći nova prijateljstva, što je i slogan konferencije „Connecting in motion“, rekao je, najavljujući PR ARENU International, predsednik Organizacijskog odbora i direktor Apriori komunikacija, Igor Kraišnik.
Više informacija možete pronaći na web stranici projekta www.prarena.ba, kao i na službenoj Facebook stranici www.facebook.com/PRArenaInternational na kojoj se svi zainteresovani mogu i prijaviti.
Kotizacija za treću PR ARENU International iznosi 35 KM, a u cenu je uključen i snack pack.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!