Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

PR ARENA International u Sarajevu okupila više od 300 studenata iz regiona

PR ARENA International, regionalna konferencija za studente o odnosima sa javnošću, jutros je otvorena u sarajevskom hotelu Holiday. Organizatori konferencije, Apriori komunikacije uspeli su u nameri da kroz slogan Connecting in Motion! okupe studente iz 6 država regiona. Studenti iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore i Makedonije danas su se sastali kako bi razmenili iskustva i kontakte kroz edukaciju.
Eminentni stručnjaci iz oblasti odnosa sa javnošću, marketinga i medija govoriće o temama: Organizacija velikih evenata, društveno odgovorno poslovanje, Relevantnost društvenih mreža, i mnoge druge. Takođe, pored predavanja održaće se i panel diskusija na temu Vlada 2.0 u okviru koje će se govoriti o komunikaciji vlada sa svojim građanima.
Program je osmišljen tako da i studenti aktivno učestvuju na konferenciji, te svako od njih ima priliku postaviti pitanje i učestvovati u raspravama sa predavačima. Pored toga studenti u toku predavanja imaju priliku da osvoje vredne nagrade.
Melina Kamerić, PR Al Jazeera Balkans rekla je: „Zaista jedan fantastičan projekt koji pre svega povezuje studente iz područja bivše Jugoslavije te nudi mogućnost vrhunskih predavanja iz oblasti PR i komunikacije. Nadam se da će ovaj projekt omogućiti studentima izgradnje novih ideja i pomoć oko njihove realizacije.“
Cilj konferencije je da se studentima, budućim stručnjacima u sferi komunikacija približe istinski principi i načela ove struke te da im se pruži prilika za razmjenu kontakata sa svojim kolegama iz regiona koji će im biti od koristi u nastavku njihovih karijera.
Više informacija možete pronaći na web stranici projekta www.prarena.ba.

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!