Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

PR agencija Grayling imenovala Pita Pedersena na mesto izvršnog direktora

PR agencija Grayling sa zadovoljstvom objavljuje imenovanje Pita Pedersena, na mesto izvršnog direktora. Pre dolaska u Grayling, Pederson je skoro dvadeset godina proveo u kompaniji Edelman gde je bio na poziciji direktora izvršnog tima zaduženog za ključne klijente kao što su Microsoft i Xbox, pre nego što je postao globalni direktor tehnološkog odeljenja u kompaniji Edelman.
Lord Čadlington, izvršni direktor matične kompanije Huntsworth, izjavio je: „Pit je iskusan rukovodilac sa dugogodišnjim iskustvom u poslovima osvajanja i vođenja globalnih klijenata. Izgradio je globalnu tehnološku praksu koja je tokom poslednjih nekoliko godina dosegla dvocifren rast. “
„Uveren sam da će se Pitovi klijenti, njegovo tehnološko iskustvo i iskustvo u menadžmentu savršeno uklopiti sa kompanijom Grayling, dok preuzimamo sledeći korak ka tome da postanemo svetska PR kuća sa socijalnim medijima i tehnologijom u svojoj osnovi.“
Nataša Trslić Štambak, regionalna direktorka za region jugoistočne Evrope, izjavila je: “Izuzetno nam je drago što je Pete Pederson postao deo Graylinga. Uvereni smo da će nas dodatno podstaknuti u našem razvoju pomoću svog bogatog iskustva, posebnog pristupa i posebne energije.”

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!