Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

PR agencija Abrakadabra potpisala ugovor sa kompanijom Nike

Svetski poznata kompanija Nike i agencija Abrakadabra integrisane komunikacije započeli su saradnju na hrvatskom tržištu. Abrakadabra je preuzela ulogu PR agencije kompanije Nike, jedne od najpoznatijih svetskih kompanija u proizvodnji sportske opreme osnovane još 1964. godine u SAD-u. Kompanija je dobila ime po grčkoj boginji pobede, a sedište Nike nalazi se u blizini grada Beavertona, u američkoj državi Oregon. Trenutno kompanija posluje u više od 160 zemalja i šest kontinenata.
Abrakadabra će klijentu pružati potrebnu komunikacijsku i organizacijsku podršku u brojnim projektima i svakodnevnim odnosima s javnošću uz veliki nivo kreativnosti i profesionalnosti, navodi se u saopštenju PR agencije.
„Izuzetno smo zadovoljni što nam je svetski poznata i uspešna kompanija poput NIKE poverila vođenje odnosa s javnošću na području Hrvatske. Bez sumnje, naš će prioritet biti još kvalitetnija, efikasnija i strateški osmišljena komunikacija, na temeljima poslovne izvrsnosti i kreativnosti, koja će ovoj uspešnoj sportskoj kompaniji omogućiti još bolje poslovanje u Hrvatskoj. Saradnja sa NIKE ujedno je i veliki motiv za dalji razvoj poslovanja Abrakadabra“, istakla je Manuela Šola, vlasnica PR agencije Abrakadabra.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!