Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Poznati ovogodišnji dobitnici PRO.PR Awards

U sklopu jedanaeste PRO.PR konferencije koja će se od 13. do 16. marta 2013. godine održavati u opatijskom hotelu Ambasador, dodeljena će biti i posebna priznanja pojedincima i organizacijama koji su svojom vizijom i misijom doprineli razvoju struke odnosa s javnošću na području Jugoistočne Europe, ali i šire. Nagradama PRO.PR Awards, Vision City, Vision Manager i Vision Project podstiče se daljnje pozicioniranje odnosa s javnošću kao struke, navodi se u saopštenju organizatora.
U kategoriji PRO.PR Awards, koja se dodeljuje pojedincima za izuzetan doprinos u razvoju i pozicioniranju struke, dobitnici iz Hrvatske su Stjepan Malović (Sveučilište u Zadru), Božo Skoko (Sveučilište u Zagrebu i Millenium promocija) i Nataša Cesarec Salopek (IM&C agencija). U kategoriji PRO.PR Vision City, koja se dodeljuje gradu u zemlji domaćina konferencije čije je rukovodstvo prepoznalo potrebu sistemskog upravljanja komunikacijama, dobitnik je grad Pula, a najuspešnijim menadžerom, koji po kriterijima nagrade Vision Manager u radu svoje kompanije uspešno implementira odnose s javnošću, proglašen je Emil Tedeschi.
Nagradu Vision Project, koja se dodeljuje projektu čija je vizija i misija prepoznata na visokoj međunarodnom nivou, ove će godine primiti graditelji Burj Khalife, najvećeg nebodera na svetu koji se nalazi u Dubaiju.
PRO.PR Awards dodeliće se 15. marta 2013. u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner u Opatiji, u sklopu trodnevne PRO.PR konferencije koja će okupiti vodeće svetske i regionalne stručnjake za odnose s javnošću. Među dobitnicima PRO.PR Awardsa su i Cathie Burton (glasnogovornica OESS-a), Alex Aiken (izvršni direktor za komunikaciju u Vladi Velike Britanije), John Dalton (osnivač Londonske škole za odnose s javnošću), Galin Borodinov (Sveučilište Sv.Kliment Ohridski), Magdolna Kolar Panova (International Balkan University Skopje), Jelenka Voćkić Avdagić (Fakultet političkih nauka Sarajevo), Borislav Miljanović (Represent Communications Srbija), Miša Lukić (Leo Burnett Srbija), Una Bejtović (slobodna savetnica za odnose s javnošću), Miodrag Strugar (glasnogovornik DPS-a Crna Gora) i Sabrina Povšič Štimec (RTV Slovenije).
PRO.PR Awards su utemeljene povodom desetogodišnjice PRO.PR konferencije 2012 koja je obeležena u martu prošle godine u hotelu Habakuk u Mariboru.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!