today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Poznati o BDW 2013

Globalna kreativna, biznis i edukativna BDW konferencija pod nazivom “Inovacija2” održaće se od 6. do 8. juna u Beogradu. Najveći svetski umovi iz celog spektra kreativnih industrija objasniće kako da kreirate novu, inovativnu, vrednost u današnjem svetu koji se svakodnevno menja! Konferencija za svaku progresivnu osobu i kompanije koje planiraju budućnost svog biznisa, institucije, zajednicu, region, a posebno za kreativce koji kreiraju svoju budućnost i budućnost svojih klijenata.
Predavanja su namenjena prvenstveno arhitektama, dizajnerima i stručnjacima iz oblasti marketinga i medija. Veliki broj poznatih ličnosti iz ovih oblasti je već rezervisao termin od 6. do 8. juna za posetu predavanjima. Evo i zbog čega.
– Za moj posao BDW konferencija je, bez konkurencije, najkorisniji kulturno profesionalni događaj na godišnjem kalendaru u Beogradu, smatra Dragana Ognjenović, poznata srpska dizajnerka i vlasnica modne kuće D.O.

– Podržavamo BDW zato što stvara jedinstvenu kreativnu energiju, motiviše nas i stimuliše da se stalno preispitujemo i pomeramo granice godinu za godinom, izjavila je Maja Kolar, direktor za marketing i komunikacije u Banca Intesa.

– U proteklih osam godina svi smo na BDW-u uživali u fantastičnim arhitektonskim delima, projektima i konceptima, razmenama mišljenja I iskustava. Za svakog arhitektu predavanja Rema Kolhasa, Hercog&deMeurona, Patrika Šumahera, Daniela Libeskinda su bila neprocenjiva. Radujem se BDW konferenciji ove godine, izjavio je Zoran Radojičić, arhitekta i direktor Energoprojekt urbanizam i arhitektura.

– Bruketa i Žinić OM radi sa klijentima po celom svetu i zaista ima priliku da se iz prve ruke upoznaje sa svim najnovijim trendovima. Međutim, svake godine rezervišemo tri dana za BDW konferenciju. Na BDW-u kreativnost dobija najjači aplauz na svetu, kaže Davor Bruketa osnivač dizajn studija Bruketa i Žinić OM.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!