Poznati dobitnici PRO.PR nagrade za 2018. godinu!

Organizacioni odbor PRO PR Awards-a objavio je imena dobitnika priznanja u istoimenoj kategoriji za 2018. godinu.

Međunarodna komisija PRO PR Awards koju čine renomirani evropski i regionalni stručnjaci odlučila je da će, ove godine, priznanje za svoj doprinos razvoju struke odnosa s javnošću dobiti ugledne koleginice iz oblasti komunikacija: Nataša Đurđević, direktorka direkcije za komunikacije u Generali osiguranju, Branka Conić, direktorka PR agencije New Moment New Ideas, Milica Stefanović, menadžerka za odnose s javnošću u Coca-Coli Srbija i Ivana Đurić, načelnica Odeljenja za komunikacije u Ministarstvu za evropske integracije Republike Srbije.

Nakon što je međunarodni žiri sastavljen od pojedinaca zaposlenih u svim sferama odnosa s javnošću nominovao kandidate, posebna Komisija je na osnovu analiza, medijskih objava i drugih relevantnih podataka odlučila o imenima 23 dobitnika, među kojima su i četiri spomenute dobitnice iz Srbije.

PRO PR Awards je program nagrađivanja pojedinaca koji svojim radom doprinose boljoj percepciji i pozicioniranju profesije odnosa s javnošću na lokalnom i globalnom nivou. Pokrenut je 2012. godine povodom obeležavanja desete godišnjice PRO PR konferencije.


Oceni tekst

5,00 od 5
Loading...

Komentari